Nederlands Nederlands   English Belgique Français
Zakelijk Activering

Ballonvaart in Belgie

Internationale experience : Nederland
Ervaar hoe het is om de wereld vanuit een ander perspectief te bekijken tijdens deze fantastische ballonvaart. U zult dit niet snel meer vergeten! Deze ballonvaart is een uitstekend cadeau om te schenken aan uw geliefden en dierbaren. Laat hen genieten van een onvergetelijke experience! En deze ballonvaart is geschikt voor iedereen!
Wacht dus niet langer en geniet zelf of laat iemand anders genieten van een onvergetelijke experience!
  • Onze prijs 250,00 €
  • Aantal:
Ballonvaart
Ballonvaart
Ballonvaart
Ballonvaart
Ballonvaart
Ballonvaart

Ballonvaart in Belgie:  

Uw experience

Op grote hoogte maakt u een rustgevende vlucht. Vanaf 5 locaties kunt u genieten van de magische stilte en het prachtige landschap. Uw vlucht duurt gemiddeld 60 minuten en u bent aanwezig bij de voorbereidingen inclusief het opblazen van de ballon. Ook zal er een traditionele champagnedoop en -toast plaatsvinden. Als afsluiting ontvangt u een uniek ballonvaart certificaat zodat u deze herinnering nooit meer zult vergeten!

De vlucht is inclusief vervoer terug naar de opstijglocatie en verzekering. Afgezien van de normale vaarten kunt u ook kiezen voor een VIP ballonvaart.

Belangrijke informatie

Kinderen onder begeleiding en minimale lengte 1,20 meter.

Het weer

Deze experience is afhankelijk van het weer. Neem de dag van uw experience contact op met de locatie.

Duur van uw experience

Uw experience duurt in totaal ongeveer 3 uur, waarvan u ongeveer 60 minuten in de ballon zit. Houdt u er rekening mee dat u minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn, en dat uw experience soms kan uitlopen.

U en hoeveel anderen.

Een experience beleeft u soms met anderen, wat extra gezelligheid garandeert. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de groepen klein blijven zodat u zelf optimaal kunt genieten van uw experience. Aan deze experience nemen tegelijkertijd ongeveer 2 tot 32 personen deel.

Toeschouwers

Ja, toeschouwers zijn welkom en mogen een gedeelte van de experience bekijken. Vraagt u onze klantenservice naar de specifieke voorwaarden die per locatie kunnen verschillen.

Kleding

De kleding voorschriften zijn slechts een advies. Onze ervaring met de experiences leert ons welke kleding geschikt is. Uiteraard is dit ook weersafhankelijk. Wij adviseren u om voor deze experience prettig zittende vrijetijdskleding met oude schoenen te dragen. Mochten er aanvullende vereisten zijn zullen wij u bij uw reservering hierop attenderen.

Beschikbaarheid

Indien u een reservering wilt maken kunt u telefonisch een datum kiezen (geopend tijdens kantooruren). We wijzen u erop dat data in het weekend populair zijn, en dat u ruim van tevoren dient te reserveren. Deze experience is beschikbaar van 1 april tot 1 november.

Locatie

Maak je keuze uit meer dan 100 geselecteerde locaties, verspreid over heel Nederland en altijd bij jou in de buurt.

's-Hertogenbosch, Almelo, Alphen a/d Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Asten, Barneveld, Beesd, Bergen op Zoom, Boxmeer, Breda, Capelle a/d IJssel, Cuijk, Deurne, Deventer, Doetinchem, Doorn, Dordrecht, Drachten, Duiven, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Etten Leur, Geldermalsen, Geldrop, Gemert, Goirle, Gorinchem, Gouda, Grave, Groningen, Hardenberg, Heerenveen, Heerlen, Helmond, Hendrik-Ido-Ambacht, Hengelo, Hilversum, Hoensbroek, Hoogeveen, Horst, Houten, IJsselstein, Joure, Kaatsheuvel, Landgraaf, Leerdam, Leeuwarden, Leusden, Maastricht, Meppel, Mill, Nieuwegein, Nijmegen, Oldenzaal, Ommen, Oosterhout, Oss, Overbetuwe, Rhenen, Ridderkerk, Rijssen, Roermond, Roggel, Roosendaal, Rotterdam, Sevenum, Sittard, Soest, Someren, Steenwijk, Thorn, Tiel, Tilburg, Uden, Utrecht, Valkenburg, Veenendaal, Veghel, Veldhoven, Venlo, Venray, Vianen, Vught, Waalwijk, Waddinxveen, Wageningen, Weert, Wijchen, Woerden, Zeist, Zevenaar, Zoetermeer, Zutphen, Zwolle.

Kan locaties veranderen

Code : P40012

Ballonvaart in Belgie:

Zie locaties

Ballonvaart in Belgie: Reviews

Gemiddeld oordeel
8.0 / 10

Ballonvaren
Hartstikke leuk! Prachtig uitzicht!
Sara P.
8 / 10

Montgolfiere
Une expérience très sympa à réaliser avec de magnifiques paysages. Un moment agréable et une équipe très sympathique.
Antoine
7 / 10

Magique
Un moment vraiment exceptionnel lorsqu'on découvre du haut du ballon un paysage somptueux.
Un moment magique.
Alain LE GENDRE
8 / 10

Super tof!
Echt een magisch moment als je in de ballon zit en naar beneden kijkt! Zeker voor herhaling vatbaar!
Jean Staes
8 / 10

Zeker aan te raden
Mijn vriendin heeft last van hoogtevrees, dus ben alleen gegaan. Was echt een toffe ervaring om Vlaanderen eens van boven te zien.
Koen Maes
8 / 10

Epoustouflant !
J'ai réalisé ce vol en montgolfière dernièrement et je n'ai qu'un seul mot à dire : magique !! Je recommnde vivement cette expérience à tous ceux qui aime la beauté des paysages vus du ciel et il ne faut pas avoir le vertige aussi ! :^)
Noémie
9 / 10

Ballonvaart in Belgie: Reactie

Titel:
Reactie:
Uw naam
Uw e-mail
Score:
Vul de volgende code in

Ballonvaart in Belgie: Beschikbaarheid

Indien u een reservering wilt maken kunt u telefonisch een datum kiezen (geopend tijdens kantooruren). We wijzen u erop dat data in het weekend populair zijn, en dat u ruim van tevoren dient te reserveren. Deze experience is beschikbaar van 1 april tot 1 november.

Ballonvaart in Belgie: Fun Facts

In het jaar 1782 kwamen de twee broers Etienne en Joseph uit Frankrijk op het idee om een heteluchtballonnen, gemaakt van papier, op te laten stijgen. De vluchten met deze ballonnen waren altijd onbemand omdat ze niet zeker wisten of je boven in de lucht kon ademen. Na verloop van tijd kwamen ze met het idee om een haan, een schaap en een eend in een klein mandje mee te laten vliegen met een 20 meter hoge ballon van linnen en papier. De dieren overleefde het en op 21 november 1783 vertrekt de eerste bemande heteluchtballon. De vlucht duurde 25 minuten en de afgelegde afstand was 8 km.

De eerste ballonvaarten leiden tot een heuse ballonmanie. Overal vond je voorwerpen met ballonnen erop. Soms schoot de fantasie erg door en werden er hele rare of onmogelijke ballonnen bedacht. De duitser Dunkert bedacht in 1784 een ballon genaamd ‘Minerva’. In deze ballon zou plaats zijn voor een paar honderd man, een café, een restaurant, een ziekenhuis en een kerk. Deze zou op 10 maart 2240 zijn eerste vlucht maken.

Tegenwoordig zie je allerlei soorten ballonnen van groot tot klein in verscheidene vormen. Al blijft de bolvorm één van de populairste vormen. Samen met Golden Moments ervaart u wat het voelt om net als de broers Etienne en Joseph het luchtruim te verkiezen en van de prachtige uitzichten te genieten die Nederland te bieden heeft.

Ballonvaart in Belgie: Not sure yet

Ballonvaart in Belgie: Voowaarden

Kinderen onder begeleiding en minimale lengte 1,20 meter.
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 10000 ervaringen in Europa, UK en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs 250,00 €
  • Aantal:

Ballonvaart in Belgie: Alternative products

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Randonnée en kayak à 2 - Belgique Erg leuk, mooie natuur en prachtige tocht! Chris W.

Onze partners