Nederlands Nederlands   English Belgique Français
Zakelijk Activering

Wij luisteren. Wij vernieuwen. Wij leveren.

Hier bij Golden Moments kunnen we u een reeks bedrijfspakketten aanbieden die zijn ontworpen om uw relatie met uw werknemers positief te beïnvloeden, uw klantenbestand te verbeteren en uw zakelijke doelstellingen te bereiken.

Of u nu op zoek bent naar een belonings- en erkenningsprogramma voor uw personeel of voor uw klanten, wij kunnen uw bedrijf helpen de beste incentiveoplossingen te ontdekken die het meeste opleveren voor uw bedrijf. Stimuleer uw personeel en ontwikkel een krachtig, maar eenvoudig te implementeren beloningsprogramma voor werknemers om uw personeel te erkennen en gemotiveerd te houden.

Of u nu uw team wilt belonen voor het behalen van verkoopdoelstellingen, jubileumuitkeringen, werkjubilea of als prijswinnaars, wij kunnen het ideale personeelsbeloningsschema voor uw bedrijf bieden.

Hoe kunnen werknemersbeloningen mijn bedrijf ten goede komen?

# Vergroot de cultuur op de werkplek
# Verhoog de productiviteit op het werk
# Verhoog het moreel van het personeel
# Betere betrokkenheid bij medewerkers
# Behoud toptalent
# Zorg voor een gevoel van doelgerichtheid

Golden Moments kan de dagelijkse leiding en administratie organiseren van jubileumbeloningen, werknemersvoordelenregelingen en diverse andere belonings- en erkenningsprogramma's die u mogelijk wilt implementeren om uw bedrijf te laten groeien. We kunnen een scala aan incentive-oplossingen voor werknemers bieden, waaronder:

> Kerstcadeaus
> Puntenbeloningsplatform
> Kanaalprikkels
> Stimuleringsreizen
> Teambuilding
> Kennisprijzen

Met activiteiten in 17 landen in Europa en de rest van de wereld draait het bij ons allemaal om het 'aanmoedigen van acties' om uw bedrijf te verbeteren. Voor werkgevers kunnen we prestatieverbetering realiseren, voor verkoopteams stimuleren we de motivatie om ze de doelstellingen te laten overtreffen, voor merken en bureaus helpen we u meer producten en diensten te verkopen.

We hebben een breed scala aan blue chip-bedrijven met succes kunnen helpen, waaronder: Kellogg's, Ogilvy, Budweiser, American Express, Bodyform, SAP, Microsoft, Fedex, Publicis, ING, Footlocker, AEG, HP, ASDA, IBM ... en nog veel meer tevreden klanten.

Met ons gevestigde beloningsplatform voor medewerkers, Work Honours, kunt u uw bedrijfsdoelstellingen bepalen, beloningen automatiseren en uw bedrijf vooruit helpen, allemaal op één revolutionair platform.
Ontdek hier hoe Work Honours uw bedrijf ten goede kan komen...

Als u op zoek bent naar een volledig beheer van de prijzenwerving en -afhandeling, biedt ons zusterbedrijf Prize Professionals prijsuitbetaling, gespecialiseerde afhandeling van winnaars, klantenondersteuning, campagne-ideeën en end-to-end-beheer als partnerbureau voor uw volgende stimuleringscampagne.
Ga hier naar Prize Professionals voor meer informatie over de hierboven beschreven verbeterde services ...

U kunt ons bedrijfsteam ook vandaag nog bellen op +31 020 7153 964 of een e-mail sturen naar corporate@goldenmoments.com om te bespreken hoe u een succesvol belonings- en erkenningsprogramma kunt introduceren met Golden Moments!


12
Maanden
Voucher geldig voor : 12 Maanden
Ontdek meer over onze flexibele vouchers
Directe email voucher
Geleverd in uw inbox 24 uur per dag
Unieke cadeau verpakking
Ontdek meer over onze verpakkings opties

Check out our range of corporate services

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Balloon flight in Flanders Une expérience vraiment incroyable, 3 ans que je voulais le faire, on me l'a offert et je ne l'ai pas regretté. Patrick

Onze partners