Nederlands Nederlands   English Belgique Français
Zakelijk Activering
Rijervaringen in België

Rijervaringen in België


Velen dromen ervan om in België te kunnen rijden met een Ferrari, Hummer, Porsche, Lamborghini, Audi R8 of Formule 1 auto. Bij ons vind je het allemaal! De meest bijzondere voertuigen en terreinen staan voor je klaar. Van supercars tot krachtpatsers.

Kies voor circuit rijden met één van onze meest gewilde supercars zoals de Ferrari F458, Lamborghini Gallardo of Audi R8 of ga de weg op met een Hummer H2 of Ferrari 360. Een ritje off-road met een Hummer H1 zit ook op je te wachten als je toch liever van obstakels en onverharde wegen houdt!

Welke rijervaring je ook kiest, wij garanderen dat degene die het gaat doen een onvergetelijke ervaring tegemoet gaat. De adrenaline tijdens het rijden met een militaire auto of een supercar vergeet iemand nooit meer. Wacht niet langer en vervul jouw of iemand anders zijn droomwens!

Kies hier een rij ervaring:

Topproducten in nabijgelegen landen...

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
VIP Limousine ride in Brussels (one hour) Het was erg gezellig! Leuk om Brussel in de nacht te beleven vanuit zo'n limo Jaap

Onze partners