Winkelwagen

Krant geboortedag

Persoonlijker kan het bijna niet, een krant van de dag dat u werd geboren. Heeft u wel eens het nieuws op uw geboortedag willen weten?

Misschien presenteerde Darwin zijn evolutie theorie of vond Albert Einstein zijn beroemde wiskundige formule uit. Met deze historische krant kunt u erachter komen welke gebeurtenissen er plaats vonden op uw geboortedag!
  • Onze prijs 50,00 €
  • Aantal:
Krant van uw geboortedag

Krant geboortedag:  

Het cadeau

Wat gebeurde er eigenlijk op de dag van uw geboorte? Werden er toen grote ontdekkingen gedaan? Of was het een dag om nooit te vergeten? Ontdek welke wonderbaarlijke of memorabele gebeurtenissen er op de dag van uw geboorte plaatsvonden met deze krant!

Zodra u bij ons een krant van uw geboortedag bestelt of wilt bestellen zullen wij nagaan welke kranten er beschikbaar zijn voor deze datum. De krant wordt dan binnen 1 tot 7 werkdagen thuis bezorgd.

Inhoud

Wat was er in het nieuws toen u geboren werd? Van vrijwel iedere datum vanaf 1910 tot heden kan er een krant geleverd worden waarbij u kan denken aan grote landelijke dagbladen zoals de Standaard, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen, Het Volk, etc. De krant wordt in een speciale verpakking geleverd.

Levering

U krijgt uw krant binnen 1 tot 7 werkdagen thuis bezorgd. Vlak voor de feestdagen kan de leveringstermijn langer zijn.


Extra informatie

Van verschillende data vanaf 1910 tot nu zijn meerdere landelijke en regionale dagbladen beschikbaar. Neem altijd eerst contact op met onze klantenservice om te vragen naar de beschikbaarheid van uw specifieke datum en krant.

Code : BE0013

Krant geboortedag:

Krant geboortedag: Reviews

Gemiddeld oordeel
8.0 / 10

Original
Un cadeau original auquel je ne m'attendais pas, vraiment intéressant de découvrir ce qui faisait la une trentaine d'année.
Ludovic D.
9 / 10

Apart cadeau
Het was een bijzonder en apart cadeau.
Kees
6 / 10

le journal du commencement de ma vie
ça fait tout drôle de découvrir les évenements qui se sont déroulés le jour de ma naissance.
C'est un cadeau vraiment trés original que j'ai reçu de la part de mon père .
Je garde le document précieusement car illustre le début de ma vie dans ce monde
Julie Martinez
9 / 10

Leuk cadeau
Ik vond het erg leuk om dit cadeau te ontvangen. Het is weer eens iets anders, en het is erg leuk om te lezen wat er is gebeurd op je eigen geboortedag.
Baukje
8 / 10

Krant geboortedag: Reactie

Titel:
Reactie:
Uw naam
Uw e-mail
Score:
Vul de volgende code in
captcha

Krant geboortedag: Beschikbaarheid

Van verschillende data vanaf 1910 tot nu zijn meerdere landelijke en regionale dagbladen beschikbaar. Contacteer altijd eerst onze klantenservice om te vragen naar de beschikbaarheid van uw specifieke datumen krant.

Krant geboortedag: Fun Facts

Een krant (vroeger courant) is een regelmatig verschijnende gedrukte uitgave, waarin nieuws wordt opgenomen.

Een moderne krant heeft drie basisfuncties. Ten eerste moet de krant haar lezers objectieve informatie bieden over datgene wat gebeurt in de wereld. Daarbij gaat het over actuele gebeurtenissen of informatie die verbonden is met deze actualiteit.
Ten tweede plaatst een moderne krant deze gebeurtenissen en ontwikkelingen in een context. De krant geeft duiding en levert commentaar. Tot slot kunnen bedrijven, instellingen en personen adverteren in de krant. Vanzelfsprekend zijn deze functies niet in alle kranten gelijkmatig aanwezig en zijn de verhoudingen in de loop der tijd geëvolueerd. Daarnaast heeft elke krant ook nog een aantal nevenfuncties, zoals de lezers ontspanning bieden.

Wist u dat?
- Krant en dagblad geen synoniem voor elkaar zijn? Een dagblad verschijnt dagelijks, terwijl kranten minder frequent verschijnen.
- Sommige van de huidige dagbladen als krant zijn begonnen?
- De Nederlandse dagbladen De Telegraaf en de Belgische krant Het Nieuwsblad wel op zondag verschijnen?

Krant geboortedag: Not sure yet

Krant geboortedag: Voowaarden

U krijgt uw krant binnen 1 tot 7 werkdagen thuisbezorgd. Vlak voor de feestdagen kan de leveringstermijn langer zijn.

  • Onze prijs 50,00 €
  • Aantal:

Krant geboortedag: Alternative products

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Introductory Waterskiing for Two (1.5 hours) - Netherlands Het is hartstikke leuk om te doen! Ik ga nu zeker meer lessen volgen! Steven K.

Onze partners
   
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau idee, Krant geboortedag?..