Winkelwagen0,00 €

Zweefvliegen

Stelt u zich eens voor dat u hoog boven in de lucht geniet van het uitzicht, de rust en de spanning en sensatie van het vinden van thermiek. Net als een roofvogel de jacht openen naar thermiek om zo tot grotere hoogtes te stijgen!

U maakt het allemaal mee met deze zweefvlieg introductieles die Golden Moments u biedt. Tijdens deze ervaring wordt u naar een grote hoogte gebracht om vervolgens 25 minuten geludloos te vliegen. U kan dan heerlijk genieten van het prachtige uitzicht!

Ga mee en beleef dit thermiek avontuur!
  • Onze prijs 120,00 €
  • Aantal:
Zweefvliegen
Zweefvliegen
Zweefvliegen
Zweefvliegen
Zweefvliegen
Zweefvliegen

Zweefvliegen:  

Uw experience

Boven de mooie natuurgebieden van België ervaart u wat het is om met behulp van thermiek te vliegen. U wordt naar grote hoogte gebracht om vervolgens gedurende 25 minuten geluidloos te vliegen en te genieten van de natuur. Het uitzicht is werkelijk fantastisch. Zweefvliegen is rustgevend en spectaculair tegelijk. 

Belangrijke informatie

Voor uw zweefvlieg intro les:
- Mag u maximaal 110 kg wegen.
- Mag u een maximale lengte van 2.00 meter hebben.

Het weer

Uw zweefvlieg experience is afhankelijk van het weer. Neemt u de dag voor uw experience contact op met de locatie.

Duur van de experience

Uw zweefvlieg intro les duurt ongeveer 25 minuten. Houdt u er rekening mee dat u minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn, en dat uw experience soms kan uitlopen.

U en hoeveel anderen

Tijdens deze zweefvlieg experience zult u niet worden afgeleid. De begeleiding staat alleen voor u klaar en zorgt dat dit een experience is om nooit te vergeten.


Toeschouwers

Toeschouwers zijn van harte welkom om deze experience te bekijken. Neem gerust uw familie, vrienden of kennisen mee en laat hun ook meegenieten van deze fantastische ervaring. Vraagt u onze klantenservice naar de specifieke voorwaarden van de locatie.

Kleding

Wij adviseren u om voor deze zweeflvieg introductieles prettig zittende vrijetijdskleding te dragen, let u hierbij op de weersverwachtingen. Ook raden wij u aan een zonnebril en eventueel een hoedje mee te nemen.

Beschikbaarheid

Indien u een reservering wilt maken kunt u zowel online als telefonisch een datum kiezen. We adviseren u ruim van te voren te reserveren omdat data in het weekend erg populair zijn. Deze experience is beschikbaar 7 dagen per week van april tot september.

Locaties

Deze introductieles is beschikbaar in Saint-Hubert (Luxemburg)

Code : P40011

Zweefvliegen:

Zie locaties

Zweefvliegen: Reviews

Gemiddeld oordeel
8.9 / 10

zweefvliegen
Het is heel bijzonder om gewoon te vliegen zonder geluid. Het is heel rustgevend en het landschap is onwijs mooi
Klara k.
9 / 10

voler
Et oui on vole !! et oui c'est magnifique !!
Patrick D
8 / 10

Planeur
Je me suis offert ce cadeau il y a quelques semaines. Voler en planant, dans un silence absolu, tel un rapace traquant sa proie. Super expérience !!
Antoine A
10 / 10

Vol en planeur
Voler dans le ciel, une expression à prendre au sens propre et au sens figuré pour cette expérience riche en sensations. Un moment vraiment agréable à vivre et des paysages différents de l'ordinaire à découvrir.
Henry Lafford
9 / 10

Vol en planeur
Voler dans le ciel, une expression à prendre au sens propre et au sens figuré pour cette expérience riche en sensations. Un moment vraiment agréable à vivre et des paysages différents de l'ordinaire à découvrir.
Henry Lafford
9 / 10

Expérience unique.
Une expérience que l'on a pas souvent l'occasion de réaliser mais qui est tout simplement géniale. Une vue splendide depuis le planeur.
Richard V.
8 / 10

Expérience époustouflante !
J'ai réalisé cette superbe expérience que l'on m'a offert pour mes 40 ans. Je trouve l'idée cadeau vraiment superbe, la vue d'en haut est magnifique c'est vraiment une expérience à vivre et que je recommande à beaucoup !
Jean-Yves D.
9 / 10

Zweefvliegen: Reactie

Titel:
Reactie:
Uw naam
Uw e-mail
Score:
Vul de volgende code in

Zweefvliegen: Beschikbaarheid

Indien u een reservering wilt maken kunt u zowel online als telefonisch een datum kiezen. We adviseren u ruim van te voren te reserveren omdat datums in het weekend erg populair zijn. Deze experience is beschikbaar 7 dagen per week van april tot september.

Zweefvliegen: Fun Facts

Een ander woord voor zweefvliegen is thermiekvliegen. In het engels wordt dit ook wel ‘Thermal Hunters’ genoemd. Ze noemen het ‘hunters’ omdat de zweefvliegers constant opzoek zijn naar thermiek. Thermiek is niks anders dan opstijgende warme luchtbellen. Deze zijn nodig omdat zweefvliegen afhangt van de thermiekbellen in de lucht.

Voor de zweefvliegers is dit dan ook een van de interessanste onderdelen van zweefvliegen, de eeuwige zoektocht naar thermiek. Bent u ook een thermiek hunter en gaat u op zoek naar de thermiekbellen? Met de zweefvlieg-introles van Golden Moments kunt u ervaren wat het is om een ‘Thermal Hunter’ te zijn!

Zweefvliegen: Not sure yet

Zweefvliegen: Voowaarden

Voor uw zweefvlieg introductieles:
- Mag u maximaal 110 kg wegen.
- Mag u een maximale lengte van 2.00 meter hebben.
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 10000 ervaringen in Europa, UK en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs 120,00 €
  • Aantal:

Zweefvliegen: Alternative products

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Shiatsu massage 1 hour- Angleur J'ai opté pour le massage bien-être immédiat, un ravissement !
On se sent détendu, fini le stress et les tracas le temps de ce massage. Andréa LeGendre

Onze partners
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau idee, Zweefvliegen?..