Winkelwagen

Rome bus tour (24 uur)

Internationale experience : Italië

Ook voor kinderen! (Deze hebben een andere prijs)

Met deze bus pas kan je Rome op je eigen tempo ontdekken en zelf kiezen wat je ziet en bezoekt! Geniet van de prachtige architectuur, kunst en bezienswaardigheden van Rome!

Met informatie die je krijgt via een headset kom je ook interressante dingen te weten over deze mooie stad. Geniet van je city trip in Rome!

Klik hier voor naar de tickets voor kinderen te gaan.
 • Onze prijs 18,00 €
 • Aantal:

Rome bus tour (24 uur):  

 

De belevenis


Een hop-on hop-off bus tour in de prachtige stad, Rome. De roze dubbeldekker bussen brengen je overal naartoe, een hele dag lang. Stap op en af van de bus wanneer je maar wilt en hoeveel je maar wilt om de monumenten die jij wilt zien, te bezichtigen. 

In de Rome bus tour zijn 9 stops inbegrepen die jou naar de must-see bezienswaardigheden van Rome brengt. Op de bussen zijn headsets verkrijgbaar met een audiogids die jou de geschiedenis en interessante details van Rome uitlegt en zo jouw ervaring verrijkt. Volgende talen zijn beschikbaar: Nederlands, Italiaans, Engels, Frans, Duits, Spaans, Japans, Mandarijn, Koreaans, Russisch, Portugees, Hindi en Arabisch. Op de bussen is er gratis Wi-Fi. 
 
De bussen rijden met een frequentie van 10/15 minuten. Met deze Rome bus tour stop je aan volgende bezienswaardigheden: 
 • Stazione Termini: Stap hier af om Piazza della Repubblica te ontdekken en te shoppen in Via Nazionale. Palazzo Massimo en Baths of Diocletian kan je bij deze stop ook aantreffen.
 • Santa Maria Maggiore: Aan deze stop kan je de Basiliek en de Kerk van San Pietro in Vincoli bezoeken dat bekend staat voor zijn Mozes ontworpen door Michelangelo.  
 • Colosseum: De bus rijdt naar het Colosseum, het Roman Forum en de Palatijn via het pittoreske dei Fori Imperiali. 
 • Circo Massimo: Stap hier af en ontdek Circus Maximus, de Palatijnse heuvel en de 'Mouth of the Truth'. 
 • Piazza Venezia: Aan deze stop ontdek je verschillende belangrijke monumenten zoals de Capitoline heuvel, Vittoriano, de joodse getto, het Pantheon, de Tiber Eiland of musea zoals de Capitoline Museum, Crypta Balbi, Gallerij van Doria Pamphilj, Gallerij van Colonna, Palazzo Valentini, het Nationaal Museum van Palazzo Venezia. 
 • Vaticaanstad en Kasteel van Sant'Angelo: Bewonder de Sint- Pietersbasiliek, Borgo Pio, Kasteel van Sant'Angelo, Navona plein, Campo de' Fiori, Pantheon via het shoppingscentrum Cola di Rienzo, Piazza del Popolo of de musea van Vaticaanstad zoals Palazzo Altemps en het Nationaal Museum van Castel Sant'Angelo. 
 • Trevi Fontijn (op zaterdagen, zondagen en feestdagen is er hier geen stop na 15 uur): Gooi een muntje met je rechterhand over je linkerschouder in deze prachtige fontijn, waarmee je je terugkeer naar Rome verzekerd. 
 • Via Ludovisi & Via veneto: Ga naar de Spaanse treden, de Trinità dei Monti, Piazza del Popolo en de Borgese Gallerij aan deze stop. 
 • Piazza Barberini: Stap hier af en wees verwonderd door Piazza Barberini, het Triton Fontijn en het Palazzo Barberini. 

Belangrijke informatie


Houd er rekening mee dat Rome een bruisende hoofdstad is en dat politike evenementen, demonstraties en vieringen het programma kunnen veranderen. Dit kan zeker gebeuren tijdens speciale evenementen, zomervakantie en weekends. Hoewel er alles aan wordt gedaan om een vlotte en frequente service te garanderen, kunnen er vertragingen zijn en routewijzigingen als gevolg van verkeersopstopping en wegafsluitingen.

Het weer


De Rome bus tour is niet afhankelijk van het weer. 

Duur


Het ticket voor de Rome bus tour is 24 uur geldig. 

Aantal deelnemers


Dit ticket is geldig voor 1 persoon vanaf 13 jaar. Kinderen tot en met 5 jaar zijn gratis. 

Kleding


Het is aangeraden om je comfortabel te kleden en stapschoenen te dragen. 

Beschikbaarheid


De Rome bus tour is heel het jaar door beschikbaar. 
Van  1 november tot 31 maart is de eerste bus om 8u30 en de laatste om 16u55. 
Van 1 april tot 31 oktober is de eerste bus om 8u30 en de laatste om 18u40.
De eerste bus stop is aan het Termini Station. Je kan je tour starten aan een stop naar keuze. Stap op en af de bus zoveel je maar wilt voor 24 uur lang. 

Locatie


Rome, Italië. 

 

 

Code : IT10032755

Rome bus tour (24 uur):

Zie locaties

Rome bus tour (24 uur): Beschikbaarheid

Rome bus tour (24 uur): Fun Facts

Rome bus tour (24 uur): Not sure yet

Rome bus tour (24 uur): Voowaarden

Houd er rekening mee dat Rome een bruisende hoofdstad is en dat politike evenementen, demonstraties en vieringen het programma kunnen veranderen. Dit kan zeker gebeuren tijdens speciale evenementen, zomervakantie en weekends. Hoewel er alles aan wordt gedaan om een vlotte en frequente service te garanderen, kunnen er vertragingen zijn en routewijzigingen als gevolg van verkeersopstopping en wegafsluitingen.
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

 • Onze prijs 18,00 €
 • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Body Flying - Germany Eerlijk gezegd, het was best eng om alleen met je lichaam omhoog te zweven, maar na een tijdje wen je wel eraan. Het was een fijne ervaring. Paula

Onze partners
   
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau idee, Rome bus tour (24 uur)?..