Winkelwagen

Gepersonaliseerde geboortedag krant

Persoonlijker kan het bijna niet, een krant van de dag dat je werd geboren. Heeft u wel eens het nieuws op uw geboortedag willen weten?

Misschien presenteerde Darwin zijn evolutie theorie of vond Albert Einstein zijn beroemde wiskundige formule uit... Met deze historische krant kunt u erachter komen welke gebeurtenissen er plaats vonden op uw geboortedag!
  • Onze prijs 68,00 €
  • Aantal:
Gepersonaliseerde Krant van uw geboortedag

Gepersonaliseerde geboortedag krant:  

Het cadeau

Wat gebeurde er eigenlijk op de dag van uw geboorte? Werden er toen grote ontdekkingen gedaan? Of was het een dag om nooit te vergeten? Ontdek welke wonderbaarlijke of memorabele gebeurtenissen er op de dag van uw geboorte plaatsvonden met deze krant!
 
Zodra u bij ons een krant van uw geboortedag bestelt of wilt bestellen zullen wij nagaan welke kranten er beschikbaar zijn van deze datum. De krant wordt dan binnen 5 a 10 werkdagen thuisbezorgd.

Inhoud

Deze krant verschilt niet veel met de andere van een wat mindere prijs. Het enige verschil is dat deze krant met een speciale boodschap kan worden gedrukt. Hierdoor is het dus nog persoonlijker en specialer!
 
Wat was er in het nieuws toen u geboren werd? Van vrijwel iedere datum vanaf 1910 tot heden kan er een krant geleverd worden waarbij u kan denken aan grote landelijke dagbladen zoals de Standaard, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen, Het Volk, Volksgazet, Le Matin, Le Rappel, etc. De krant wordt in een speciale verpakking geleverd tezamen met een personalisatie in Gouden letters.

Bezorging

U krijgt uw krant binnen 5 a 10 werkdagen thuisbezorgd. Vlak voor de feestdagen kan de levertijd langer zijn.

Extra informatie

Van verschillende data vanaf 1910 tot nu zijn meerdere landelijke en regionale dagbladen beschikbaar. Bel altijd eerst onze klantenservice om te vragen naar de beschikbaarheid van uw specifieke datum. 
Code : BE0113

Gepersonaliseerde geboortedag krant:

Gepersonaliseerde geboortedag krant: Beschikbaarheid

Gepersonaliseerde geboortedag krant: Fun Facts

Gepersonaliseerde geboortedag krant: Not sure yet

Gepersonaliseerde geboortedag krant: Voowaarden

U krijgt uw krant binnen 5 a 10 werkdagen thuisbezorgd. Vlak voor de feestdagen kan de levertijd langer zijn.

  • Onze prijs 68,00 €
  • Aantal:

Gepersonaliseerde geboortedag krant: Alternative products

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Hang Gliding Introduction (1 day) - Belgium Het is heel bijzonder om helemaal zelf te vliegen met een soort vlieger boven je hoofd. Echt heel gaaf! Angela

Onze partners
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau idee, Gepersonaliseerde geboortedag krant?..