Winkelwagen

Duiken (1 dag)

Heeft u altijd al eens een steengroeve vanuit een heel ander perspectief willen ontdekken? De zee willen zien zoals u deze nog nooit heeft gezien? Dat kan met deze duik experience van Golden Moments! Duik mee!

Of u nou een beginner of gevorderd bent, het blijft een schitterende ervaring om mee te maken. Bent u er klaar voor? Duik dan mee met Golden Moments!
  • Onze prijs 249,99 €
  • Aantal:
Duiken (1 dag)

Duiken (1 dag) :  

Uw experience

Tijdens deze adembenemende duik experience duikt u samen met een instructeur een hele dag in de zee of in een steengroeve! De instructeur zal u voorbereiden om te duiken en na een korte presentatie van het materiaal mag u het water in. Eenmaal in het water, zal de instructeur u allerlei dingen leren op het gebied van duiken waaronder het communiceren, samenwerken en hoe u uw lichaam beheerst. De ervaren duikers zullen deze uitleg niet krijgen maar kunnen gewoon samen met de instructeur mee en de zee of de steengroeve gaan ontdekken. Er wordt gedoken in twee sessies, 's ochtends en' s middags.  

Ervaar deze prachtige watersport in een adembenemende omgeving met deze duik experience van Golden moments! Houdt uw duik maskers gereed! Klaar! Duik!

Beperkingen

Voor deze duik experience geldt:
- U kunt niet duiken als u ziek bent, astma heeft, claustrofobisch bent of in verwachting bent.
- Onderwater kunt u geen lenzen dragen.
- Moterieke en fysieke gehandicapten kunnen niet duiken zonder officiële toestemming.


Weer

Uw duik experience is afhankelijk van het weer. Neem de dag van de experience contact op met de locatie.

Duur van de experience

Deze duik experience duurt een gehele dag.

U en hoeveel anderen

Deze duik experience in de zee of een steengroeve is voor 1 persoon.  

Toeschouwers

Toeschouwers zijn van harte welkom om deze duik experience gedeeltelijk bij te wonen. Neem erust uw familie, vrienden of kennissen mee en deel deze prachtige ervaring met hen.

Kleding

U kunt u eigen duikuitrusting meenemen of deze op de locatie huren

Beschikbaarheid

Deze experience is het gehele jaar beschikbaar op bepaalde datums, neemt u contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Locaties

Deze duik experience is op verschillende locaties beschikbaar in: Nederland, Philippeville (België), en Dunkerque (Frankrijk).

Code : PLONGO7

Duiken (1 dag) :

Duiken (1 dag) : Beschikbaarheid

Deze experience is het gehele jaar beschikbaar op bepaalde datums, neemt u contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Duiken (1 dag) : Fun Facts

Wanneer de mens begonnen is met duiken is onbekend, maar er zijn Egyptische en Griekse verwijzingen naar het duiken. Een van de oudste afbeeldingen van een duiker is een Assyrische houtsnede van een duiker met een dierenhuid gevuld met lucht. In de oude geschriften zijn ook verwijzingen te vinden naar onderwateractiviteiten. Maar de meeste bronnen van duiken voor de oudheid staan in verband met zeeoorlogen.

Wist u dat?
- Alexander de Grote tijdens zijn veroveringstochten in Klein-Azie gebruik zou hebben gemaakt van een soort duikersklok? Dit zou een ton zijn geweest met een glazen raam erin bevestigd.
- In de oudheid men duiken en de onderwarerwereld helemaal niet interessant vond?
- Dat duiken pas weer tijdens de Renaissance opbloeide?
- Leonardo da Vinci over systemen om kunstmatig onder water te kunnen ademen schreef maar nooit specifiek er iets over zei? Dit omdat hij niet wilde dat ongure types de technieken voor roven of het zinken van een schip zouden gebruiken.

Duiken (1 dag) : Not sure yet

Duiken (1 dag) : Voowaarden

Voor deze duik experience geldt:
- U kunt niet duiken als u ziek bent, astma heeft, claustrofobisch bent of in verwachting bent.
- Onderwater kunt u geen lenzen dragen.
- Moterieke en fysieke gehandicapten kunnen niet duiken zonder officiële toestemming.
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs 249,99 €
  • Aantal:

Duiken (1 dag) : Alternative products

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Hummer H1 or H2 Driving in Antwerp, Belgium - 1hr 30m Passionné par les Hummers, le responsable ne se contente pas de donner des directives mais partage sa passion et ses connaissances avec un enthousiasme communicatif. La conduite s'effectue sur sentiers de terre cabossés. Pour les francs conducteurs, il manque peut-être un petit coup d'adrénaline lors d'un parcours d'obstacles sur pente, banc de sable ou autre. Cela dit, c'est une expérience que je recommanderai ! Dan

Onze partners
   
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau idee, Duiken (1 dag) ?..