Winkelwagen

Wavekarting Nieuwpoort

De belevenis die u nooit vergeet!

Wavekarting, de onvergetelijke ervaring!

 
Wavekarting is een unieke watersportactiviteit aan de Belgische kust. U rijdt zelf een motorboot over de golven van de Noordzee. Een onvergetelijke ervaring!
 
Onze ervaren instructeurs begeleiden u, aanvankelijk met een veiligheids- en technische informatie, en op de zee, ze zien er streng op het toestel van de veiligheidsregels, waardoor dit motorsport 100% veilig.
 
Jong of minder jong? Familie of groep vrienden. Op zoek naar een teambuilding of vrijgezellenactiviteit? Deze watersportactiviteit aan de Belgische kust is voor iedereen. Omdat je zelf rijdt, controle u van uw snelheid. Voorkennis of ervaring is niet nodig, noch een rijbewijs.
 
Wavekarting wordt voor u een onvergetelijke ervaring. Een unieke en exclusieve manier om de zon, zee en golven te ontdekken, op de Noordzee, vanaf de haven van Nieuwpoort.
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Balloon Flight in the Netherlands Echt een magisch moment als je in de ballon zit en naar beneden kijkt! Zeker voor herhaling vatbaar! Jean Staes

Onze partners
   
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau idee, Wavekarting Nieuwpoort?..