Winkelwagen
Circuitrijden Mettet

Circuitrijden Mettet

De beste rij ervaringen vindt u bij circuitrijden Mettet!

 Wilt u een rij ervaring als cadeau schenken of toch liever zelf een rit in een sportauto maken? Kies dan voor een circuitrijden Mettet belevenis. Het circuit van Mettet is meer dan 2 kilometer lang en heeft een lang recht stuk maar ook veel bochten. Uw kennis als chauffeur wordt echt op de proef gesteld op hoge snelheid!

Schenk een circuitrijden Mettet cadeau aan iemand die gek is van rijden of koop het voor uzelf, er is gegarandeerd plezier en een dag om nooit te vergeten!

Kies hier uw circuitrijden Mettet cadeau:

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Newspaper of your special day J'ai eu la chance de recevoir ce kdo pour mon anniversaire. Bien que surprise, j'ai été contente de découvrir les événements qui avaient marqués le jour de ma naissance ou ceux dont je ne connaissais pas l'existance !!! J'ai ainsi pu constater que le jour de ma naissance un débat avait eu lieu lorsque le Vatican a rappellé l'opposition de la hiérarchie catholique aux manipulations génétiques !!!
Un kdo que je pourrais garder toute ma vie :) Bénédicte

Onze partners
   
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau idee, Circuitrijden Mettet?