Winkelwagen

Audi R8 rijden - België (8 rondes)

Altijd al eens willen racen over een circuit met een Audi? Dan kan Golden Moments u helpen om deze droom werkelijkheid te maken! Tijdens deze ervaring kruipt u zelf achter het stuur om te racen over een circuit!

Dit is het monster onder de Audi. Deze wel bekende sportwagen van Audi levert topkwaliteit die we van Duitse autofabrikanten gewend zijn gecombineerd met de finesse en looks van andere internationale superauto's. Deze Audi R8 belevenis is een 'must have' voor degenen die van Audi en sportwagens houden!
  • Onze prijs 279,00 €
  • Aantal:
Audi R8 rijden - België (8 rondes)

Audi R8 rijden - België (8 rondes):  

Uw experience

U zult eerst een uitleg krijgen over het circuit, de auto en andere veiligheidsinstructies. Hierna zult u in een ander voertuig als passagier 2 rondes op het circuit rijden om het te verkennen. Hierdoor kunt u uw Audi R8 rit optimaal benutten.

Hierna stapt u zelf achter het stuur van de Audi R8 en mag u 8 rondes op het circuit racen. Door het lange rechte stuk op het circuit kunt u de maximale snelheid uittesten. Na de rit krijgt u een diploma uitgereikt zodat u deze belevenis nooit meer zult vergeten. Ervaar de échte sportauto van Audi!

Belangrijke informatie

- Minimum leeftijd van 18 jaar met geldig rijbewijs B

- U moet minimaal 1.50m en maximaal 1.95m zijn

- U mag maximaal 120kg wegen

- De pre-driving briefing is in het Frans

Het weer

Deze belevenis wordt niet geannuleerd als het regent of gaat regenen. WIj kunnen wel de belevenis annuleren als er sneeuw of ijs op het circuit ligt. Wij waarschuwen u ruim van tevoren als het geannuleerd wordt.

De duur van de belevenis

De belevenis duurt rond de 2 uur. Houdt u er rekening mee dat u minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn en dat uw belevenis soms kan uitlopen.

U en hoeveel anderen

Deze belevenis is voor één persoon.

Toeschouwers

Toeschouwers zijn welkom en mogen gratis naar binnen en meekijken.

Kleding

De kleding voorschriften zijn slechts een advies. Onze ervaring met de experiences leert ons welke kleding geschikt is. Uiteraard is dit ook weersafhankelijk. Wij adviseren u om voor deze experience makkelijke kleding aan te doen en mogelijk warme kleding. Goede schoenen die het rijden verbeteren worden ook geadviseerd. Mochten er aanvullende vereisten zijn, dan zullen wij u bij uw reservering hierop attenderen.

Beschikbaarheid

Deze belevenis is één weekend per maand beschikbaar van april tot oktober. Vraag naar de beschikbaarheid welk weekend er vrij is in uw gekozen maand.

Locatie

De locatie is in Mettet, België.

Code : BE10014000

Audi R8 rijden - België (8 rondes):

Video van de rijervaring


Zie locaties

Audi R8 rijden - België (8 rondes): Beschikbaarheid

Deze belevenis is één weekend per maand beschikbaar van april tot oktober. U wordt geadviseerd om tijdig een reservering te plaatsen omdat deze belevenis erg populair is.

Audi R8 rijden - België (8 rondes): Fun Facts

Het circuit ligt in Mettet, België. Dit circuit is modern en is maar liefst 2300 meter lang! Verder heeft het ook nog een lang recht stuk waar u de limiet van uw Audi R8 kunt testen! Dit circuit ligt maar op een uur afstand van Brussel, Lille, Luik en Luxemburg.

De Audi R8 is de diamant van Audi, het combineert de Duitse kwaliteit van Audi met de snelheid en kracht van een sportauto. Met zijn 420pk levert de R8 een maximum snelheid van 301 km/u. De acceleratie brengt u van 0-100 binnen 4,6 seconden. Verder heeft het een V8 motor die het totale gewicht van de auto brengen naar 1450kg.

Audi R8 rijden - België (8 rondes): Not sure yet

Audi R8 rijden - België (8 rondes): Voowaarden

- Minimum leeftijd van 18 jaar en geldig rijbewijs B
- U moet minimaal 1,50m en maximaal 1,95m zijn
- U mag maximaal 120kg wegen
- De pre-driving briefing is in het Frans
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs 279,00 €
  • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Introductory Waterskiing for Two (1.5 hours) - Netherlands J'ai beaucoup rigolé à voir ma copine galérer à monter sur ses skis nautiques au départ. Comme promis, fous rires et sensations inoubliables étaient au rdv !! Anthony Auffret

Onze partners
   
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau idee, Audi R8 rijden - België (8 rondes)?..