Winkelwagen

Racen met meerdere sportwagens

Met video-upgrade


Altijd al eens willen racen over een circuit met een echte sportwagen maar u vindt het kiezen tussen deze unieke wagens te moeilijk? Dan heeft Golden Moments een oplossing voor u! Wij bieden een u een rij-ervaring met niet één MAAR drie racewagens!

Tijdens deze experience krijgt u de kans om 4 rondes te doen met de beste racewagens die er bestaan; de Ferarri F458, de Audi R8 en de Lamborghini Gallardo! U mag met elk van deze wagens 4 rondes lang de kracht en snelheid van deze wagens testen en als aflsuiter krijgt u nog een leuk aandenken!
  • Onze prijs 578,00 €
  • Aantal:
Racen met meerdere sportwagens

Racen met meerdere sportwagens:  

Uw experience

U zult eerst een uitleg krijgen over het circuit, de wagens en andere veiligheidsinstructies. Hierna zult u in een ander voertuig als passagier 2 rondes op het circuit rijden om het te verkennen. Tijdens deze verkenning bespreekt u samen met ervaren racers het parcour.

Hierna stapt u zelf achter het stuur van de wagens en mag u 4 rondes lang genieten van de snelheid van elke wagen. Door het lange rechte stuk op het circuit kunt u de maximale snelheid uittesten. Na de rit krijgt u een diploma uitgereikt zodat u deze belevenis nooit meer zult vergeten. Ervaar al deze sportwagens met deze unieke experience.

Tijdens de rondes zit een ervaren racer naast u als passagier. Deze is er niet enkel voor de veiligheid maar ook om je alle tips en trics te leren zodat deze ervaring nog specialer wordt! Heel uw experience wordt ook gefilmd waardoor u voor altijd kunt terugkijken naar deze spannende dag!

Belangrijke informatie

- Minimum leeftijd van 18 jaar met geldig rijbewijs B

- U moet minimaal 1.50m en maximaal 1.95m zijn

- U mag maximaal 120kg wegen

Het weer

Deze belevenis wordt niet geannuleerd als het regent of gaat regenen. WIj kunnen wel de belevenis annuleren als er sneeuw of ijs op het circuit ligt. Wij waarschuwen u ruim van tevoren als het geannuleerd wordt.

De duur van de belevenis

De belevenis duurt rond de 2 uur. Houdt u er rekening mee dat u minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn en dat uw belevenis soms kan uitlopen.

U en hoeveel anderen

Deze belevenis is voor één persoon.

Toeschouwers

Toeschouwers zijn welkom en mogen gratis naar binnen en meekijken.

Kleding

De kleding voorschriften zijn slechts een advies. Onze ervaring met de experiences leert ons welke kleding geschikt is. Uiteraard is dit ook weersafhankelijk. Wij adviseren u om voor deze experience makkelijke kleding aan te doen en mogelijk warme kleding. Goede schoenen die het rijden verbeteren worden ook geadviseerd. Mochten er aanvullende vereisten zijn, dan zullen wij u bij uw reservering hierop attenderen.

Beschikbaarheid

Deze ervaring is één weekend per maand beschikbaar. Neem contact met ons op om de beschikbare data te weten.

Locatie

De locatie is in Mettet, België.

Code : BE10027686

Racen met meerdere sportwagens:

Racen met meerdere sportwagens: Beschikbaarheid

Racen met meerdere sportwagens: Fun Facts

Het circuit ligt in Mettet, België. Dit circuit is modern en is maar liefst 2300 meter lang! Verder heeft het ook nog een lang recht stuk waar u de limiet van de wagens kunt testen! Dit circuit ligt maar op een uur afstand van Brussel, Lille, Luik en Luxemburg.

Racen met meerdere sportwagens: Not sure yet

Racen met meerdere sportwagens: Voowaarden

- Minimum leeftijd van 18 jaar en geldig rijbewijs B
- U moet minimaal 1,50m en maximaal 1,95m zijn
- U mag maximaal 120kg wegen
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs 578,00 €
  • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Name a double star Voor onze trouwdag heeft mijn man 2 sterren voor ons gekocht. Ik vind het een zeer romantisch cadeau, want nu zijn we echt voor altijd verbonden. Kristel W.

Onze partners
   
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau idee, Racen met meerdere sportwagens?..