Winkelwagen

Porsche Cayman rijden (4 rondes) met video

De Duitse Porsche is één van de betrouwbaarste sportwagens ter wereld. Sterk, snel en finesse, de Porsche heeft het allemaal. Ervaar deze Duitse supercar op een circuit! Race op maximale snelheid de baan over en vergeet deze belevenis nooit meer!

Met deze optie naast uw rij belevenis kunt u uw rit in één van onze fantastische wagens opnemen. U heeft hiermee altijd een herinnering en kunt uw rit altijd terugkijken. Beleef de spanning en sensatie steeds weer met een terugblik op uw rij ervaring in de Porsche Cayman!
 • Onze prijs 148,00 €
 • Aantal:
Porsche Cayman rijden (4 rondes) met video

Porsche Cayman rijden (4 rondes) met video:  

Uw experience

U zult eerst een uitleg krijgen over het circuit, de auto en andere veiligheidsinstructies. Hierna zult u in een ander voertuig als passagier 2 rondes op het circuit rijden om het te verkennen. Hierdoor kunt u uw Porsche rit optimaal benutten.
 
Hierna stapt u zelf achter het stuur van de Porsche Cayman en mag u 4 rondes op het circuit racen. Door het lange rechte stuk op het circuit kunt u de maximale snelheid uittesten. Na de rit krijgt u een diploma uitgereikt zodat u deze belevenis nooit meer zult vergeten. Ervaar deze snelle en krachtige Porsche Cayman!

Video

Wanneer u deze video upgrade kiest wordt er naast uw diploma ook een video aan u uitgereikt. Deze video is geheel toegewijd aan uw rij ervaring in uw gekozen supercar. U kunt hiermee uw volledige rit terugkijken op elk moment dat u zelf wilt. Naast het diploma kunt u nu ook de video aan iedereen laten zien om aan te tonen hoe geweldig en onvergetelijk uw rit was!

Het systeem

De video upgrade bevat niet alleen beelden van de rit. Met dit unieke systeem die in de auto is geplaats krijgt u uw positie op het circuit te zien, uw snelheid, dubbele camera gericht op de weg en op uzelf en een G-kracht meter. Met deze combinatie kunt u uw rit opnieuw beleven!
 
De video optie:
 • Positie op circuit
 • Snelheidsmeter
 • Camera gericht op uzelf
 • Camera gericht op de weg voor u
 • G-kracht meter

Belangrijke informatie

 • Minimum leeftijd van 18 jaar met geldig rijbewijs B
 • U moet minimaal 1.50m en maximaal 1.95m zijn
 • U mag maximaal 120kg wegen
 • De pre-driving briefing is in het Frans

Het weer

Deze belevenis wordt niet geannuleerd als het regent of gaat regenen. WIj kunnen wel de belevenis annuleren als er sneeuw of ijs op het circuit ligt. Wij waarschuwen u ruim van tevoren als het geannuleerd wordt.

De duur van de belevenis

De belevenis duurt rond de 2 uur. Houdt u er rekening mee dat u minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn en dat uw belevenis soms kan uitlopen.

U en hoeveel anderen

Deze belevenis is voor één persoon.

Toeschouwers

Toeschouwers zijn welkom en mogen gratis naar binnen en meekijken.

Kleding

De kleding voorschriften zijn slechts een advies. Onze ervaring met de experiences leert ons welke kleding geschikt is. Uiteraard is dit ook weersafhankelijk. Wij adviseren u om voor deze experience makkelijke kleding aan te doen en mogelijk warme kleding. Goede schoenen die het rijden verbeteren worden ook geadviseerd. Mochten er aanvullende vereisten zijn, dan zullen wij u bij uw reservering hierop attenderen.

Beschikbaarheid

Deze belevenis is één weekend per maand beschikbaar van april tot oktober. Vraag naar de beschikbaarheid welk weekend er vrij is in uw gekozen maand.

Locatie

De locatie is in Mettet, België.
Code : BE10014054

Porsche Cayman rijden (4 rondes) met video:

Zie locaties

Porsche Cayman rijden (4 rondes) met video: Beschikbaarheid

Deze belevenis is één weekend per maand beschikbaar van april tot oktober. Vraag naar de beschikbaarheid welk weekend er vrij is in uw gekozen maand.

Porsche Cayman rijden (4 rondes) met video: Fun Facts

Het circuit ligt in Mettet, België. Dit circuit is modern en is maar liefst 2300 meter lang! Verder heeft het ook nog een lang recht stuk waar u de limiet van uw Porsche Cayman kunt testen! Dit circuit ligt maar op een uur afstand van Brussel, Lille, Luik en Luxemburg.

De Porsche Cayman levert 275pk met een topsnelheid van 270 km/u. Deze snelle auto accelereert van 0-100 km/u binnen 6 seconden! Gecombineerd met zijn Flat 6 motor weegt de Porsche Cayman maar 1340kg.

Het systeem in de auto laat het volgende zien:

- Positie op circuit
- Snelheidsmeter
- Dubbele camera gericht op uzelf en de weg voor u
- G-kracht meter

Porsche Cayman rijden (4 rondes) met video: Not sure yet

Porsche Cayman rijden (4 rondes) met video: Voowaarden

- Minimum leeftijd van 18 jaar en geldig rijbewijs B
- U moet minimaal 1,50m en maximaal 1,95m zijn
- U mag maximaal 120kg wegen
- De pre-driving briefing is in het Frans
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

 • Onze prijs 148,00 €
 • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Hummer H1 (30 min) Was een cadeau voor mijn broer was er heel tevreden mee, goede begeleiding.

Zeker aan te raden zeker met slecht weer Maxim

Onze partners
   
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau idee, Porsche Cayman rijden (4 rondes) met video?..