Winkelwagen

Persoonlijke droomwereld - small

Internationale experience : Nederland
Als je ooit in de Efteling bent geweest heb je ze gezien, die prachtige, droomachtige werelden zwevend in de lucht. We hebben het hier natuurlijk over de attractie, De droomvlucht! Vanaf nu is het mogelijk je eigen persoonlijke droomwereld thuis te hebben helemaal naar jouw eigen wens.
  • Onze prijs 25,00 €
  • Aantal:
Persoonlijke droomwereld - small

Persoonlijke droomwereld - small:  

Het cadeau

Met het aanschaffen van dit cadeau bent u de eigenaar van een uniek en speciaal voor u gemaakt cadeau. De droomwerelden lijken op de werelden die te zien zijn in de Efteling attractie De droomvlucht, u kunt hier uw eigen draai aangeven en een droomwereld laten creëren die helemaal naar uw wens en smaak is. Uw eigen droomwereld kan worden gemaakt zodat hij als decoratie neer gezet kan worden maar het is ook mogelijk om hem zo te laten maken dat je hem kan ophangen. 

Een uniek en origineel cadeau speciaal gemaakt voor u, dat is wat de persoonlijke droomwereld inhoudt. Golden Moments geeft u de kans om uw eigen droomwereld te laten creëren die uniek is ten opzichte van alle anderen. 

De persoonlijke droomwereld, small, heeft een diameter van 10cm. 

Wat krijgt u bij dit cadeau:

- Uw eigen unieke droomwereld (diameter 10 cm) 

- Gemaakt naar uw eigen wens en smaak

- Hangend of staand

Bezorging

Het maken van een droomwereld zal ongeveer twee weken in beslag nemen en daarna zal de droomwereld naar u opgestuurd worden. Dit proces zal ongeveer drie á vier weken in beslag nemen. 

Het is mogelijk om de droomwereld te versturen door heel Europa. Bezorgingskosten zitten bij de prijs inbegrepen. 

Verdere informatie 

Het is mogelijk een naam en/of datum te vernoemen op de persoonlijke droomwereld. Wij adviseren u om het aantal karakters zo beperkt mogelijk te houden. 

Code : NL10015007

Persoonlijke droomwereld - small:

Persoonlijke droomwereld - small: Beschikbaarheid

Persoonlijke droomwereld - small: Fun Facts

Persoonlijke droomwereld - small: Not sure yet

Persoonlijke droomwereld - small: Voowaarden


  • Onze prijs 25,00 €
  • Aantal:

Persoonlijke droomwereld - small: Alternative products

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Color advice make-up & clothing - Namur Een beetje aan de dure kant, maar ik heb er wel wat ervan geleerd. Ik weet nu meer over make-up en haar, welke kleuren het beste bij mij past. Nina

Onze partners
   
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau idee, Persoonlijke droomwereld - small?..