Winkelwagen

Montserrat tour

Internationale experience : Spanje

Ook voor kinderen! (Deze hebben een andere prijs)

Wil je iets anders dan anders doen wanneer je Barcelona bezoekt? Hou je van de stad maar ook van de natuur? Dan is deze Montserrat tour perfect voor jou!

Verken de belangrijkste bezienswaardigheden van Barcelona en laat jezelf betoveren door het magische Montserrat. Zowel stad als bergen krijg je te zien tijdens deze Montserrat tour vanuit Barcelona!

Klik hier voor naar de tickets voor kinderen te gaan.
  • Onze prijs 98,00 €
  • Aantal:

Montserrat tour:  

De belevenis


Je begint jouw dag in Barcelona waar je de bus neemt naar Montserrat. Dit gebergte komt 1236 meter boven het zeeniveau. De rotsen van Montserrat zijn gevormd door natuurlijk cement of zand door de eeuwen heen. Door de wind heeft Montserrat haar speciale vormen gekregen. Laat je fantasie spreken en wie weet herken je in de pieken menselijke of dierlijke vormen. Wees verwonderd door het prachtige uitzicht dat Montserrat biedt.

Eens in Montserrat bezoek je de Koninklijke Basiliek waar de 12de eeuwse Romaanse snijwerk Verge Moreneta (Zwarte Madonna) rust. Je kan dit bekend standbeeld van een afstand bewonderen. Het Benedictus-heiligdom van Montserrat werd gesticht in 1025 en biedt een mystieke achtergrond voor de Maagd van Montserrat, de patroonheilige van Catalonië die is opgenomen in de Koninklijke Basiliek van het klooster. Het kleine klooster kreeg snel pelgrims en bezoekers over de vloer die hebben bijgedragen aan het verspreiden van verhalen over de mirakels gedaan door de Maagd. Montserrat is tegenwoordig gemoderniseerd om de behoeften van duizenden pelgrims te kunnen blijven opvolgen en dit duizend jaar na het oorspronkelijk was opgericht. 

Je krijgt vrije tijd om de audiovisuele tentoonstelling bij te wonen over de geschiedenis en ontstaan van Montserrat.  De tentoonstelling is gebaseerd op drie fundamentele pijlers: berg, klooster en heiligdom. Ook krijg je de kans om verschillende likeuren van Montserrat te proeven. 

De "Escolania" van Montserrat is een van de oudste jongenskoren in Europa (16de eeuw). Op sommige dagen zingen de kinderen van het koor in het klooster. Misschien ben je een van de gelukkigen om een van hun opvoeringen bij te wonen. Hun tijdschema is onderworpen aan de schoolkalender en speciale evenementen van het koor en klooster. 

Na dit fantastisch bezoek keer je terug naar Barcelona om het tweede deel van de tour te beginnen. Barcelona is gekend als de hoofdstad van Modernisme en de plaats waar de beroemde architect Antoni Gaudi heeft gewerkt en geleefd. Gaudi, een van de grootste innovators van zijn tijd, heeft een groot aantal schatten achtergelaten voor de toeristen. Deze Kunst Tour van Barcelona begint bij de Sagrada Familia, Gaudi's onafgemaakte meesterwerk en Barcelona's meest bekende bezienswaardigheid. Een gids geeft je een rondleiding aan de buitenkant van Sagrada Familia, om de rijke en symbolische gedecoreerde façades te bewonderen.

Vervolgens ontdek je Gaudi's Park Guëll dat als Unesco Werelderfgoed is verklaard. Wees voorzichtig want het is makkelijk om verdwaald te geraken in het grillige ontwerp van dit bizarre maar boeiende openbare park met een perfecte integratie van de architecturale elementen in de natuur.

De tour gaat verder naar Passeig de Gràcia waar je Gaudi's bekende appartementen kan bezichtigen zoals Casa Batllo en Casa Mila, ook wel La Pedrera genoemd. De tour eindigt aan Casa Battlo. 

Belangrijke informatie


Er is ongeveer 25 minuten tussen beide delen van de tour wanneer je de tijd krijgt om te lunchen in het centrum van Barcelona. 

De tour is tweetalig. Van 1 november tot 31 maart zal Park Guëll eerst bezochten voor Sagrada Familia.

Het weer


Montserrat tour is niet afhankelijk van het weer. 

Duur


De Montserrat tour duurt ongeveer 10 uur. 
Begin tijd: 9:15.
Eind tijd: 19:15. 

Aantal deelnemers


Dit ticket is geldig voor één persoon vanaf 13 jaar. Kinderen tot en met 3 jaar hebben een gratis ticket. 

Kleding


Het is aangeraden om zich comfortabel en correct te kleden en stevige stapschoenen te dragen. Montserrat kent een bergklimaat, afhankelijk van het seizoen is het aangeraden om kledij te dragen die beschermend zijn tegen de regen en/of de koude. 

Beschikbaarheid


Montserrat tour is heel het jaar door beschikbaar. 

Locatie


Montserrat vanuit Barcelona, Spanje. 

Code : ES10032812

Montserrat tour:

Zie locaties

Montserrat tour: Beschikbaarheid

Montserrat tour: Fun Facts

Montserrat tour: Not sure yet

Montserrat tour: Voowaarden

Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs 98,00 €
  • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Balloon Flight in the Netherlands Une expérience très sympa à réaliser avec de magnifiques paysages. Un moment agréable et une équipe très sympathique. Antoine

Onze partners
   
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau idee, Montserrat tour?..