Winkelwagen

Het oude Rome tour

Internationale experience : Italië

Vermijd de wachtrij met deze Rome tour!

Plan je een city trip naar Rome? Boek dan zeker deze ervaring zodat je het oude Rome op jouw gemak kan ontdekken! Vermijd de wachtrijen zodat je tijd bespaart en die tijd in andere leuke dingen kan steken!

Leer over de geschiedenis van Rome en geniet van het uitzicht tijdens deze oude Rome tour!
  • Onze prijs 33,46 €
  • Aantal:
Het oude Rome tour

Het oude Rome tour:  

De belevenis


Ontdek de ruïnes van het Colosseum, het forum Romanum en de Palatijn tijdens deze oude Rome tour! Vermijd de wachtrijen wanneer je de archeologische wonderen van Rome bezoekt. Je wordt begeleid door een professionele gids die jou leerrijke verhalen over de geschiedenis van het oude Rome zal vertellen.

Eerst bezoek je het Colosseum. Dit amfitheater is hét bekendste monument van Rome, waarin maar liefst 50.000 tot 80.000 toeschouwers in konden. Eenmaal je binnen bent, reis je terug in de tijd. Al bijna twee millenia staat dit prachtig gebouw recht en staat het symbool voor zowel glorie als minachting. Eens buiten het Colosseum zie je de prachtige Boog van Constantijn. 

Na je bezoek aan het Colosseum wandel je verder naar de opgegraven ruïnes van het forum Romanum. Forum Romanum was een stad gesticht in 753 voor Christus en is tot de dag van vandaag nog zeer goed bewaard gebleven. Verder in de tour ontdek je het adembenemende Palatijn. Daar werden Romulus en Remus gevonden door een wolvin die hen levende hield en hen heeft opgevoed. Rome kreeg haar naam dankzij de legende die hieruit voortkwam. 

De tour eindigt in de buurt van het Colosseum, daar ben je vrij om zelf terug te gaan naar je hotel of om iets te gaan drinken/eten of Rome zelf nog verder te verkennen. 

Belangrijke informatie


Je moet ten minste een halfuur op voorhand op de afgesproken plek klaarstaan. De tour begint om 14 uur en eindigt in de buurt van het Colosseum. 

De archeologische plaatsen zijn niet toegangelijk voor rolstoelgebruikers en niet geschikt voor mensen die moeite hebben met wandelen. 

Het weer


Het oude Rome tour is niet afhankelijk van het weer.

Duur


Deze ervaring duurt 3 uur lang. 

Aantal deelnemers


Dit ticket voor het oude Rome tour is geldig voor één persoon. 

Kleding


Tijdens de tour wandel je op harde vloeren. Er wordt aangeraden om comfortabele schoenen te dragen en je te kleden volgens de weersomstandigheden. 

Beschikbaarheid


Het oude Rome tour is het heel jaar door beschikbaar. 

Locatie


Rome, Italië
 

Code : IT10032626

Het oude Rome tour:

Zie locaties

Het oude Rome tour: Beschikbaarheid

Het oude Rome tour: Fun Facts

Het oude Rome tour: Not sure yet

Het oude Rome tour: Voowaarden

Je moet ten minste een halfuur op voorhand op de afgesproken plek klaarstaan. De tour begint om 14 uur en eindigt in de buurt van het Colosseum.

De archeologische plaatsen zijn niet toegangelijk voor rolstoelgebruikers en niet geschikt voor mensen die moeite hebben met wandelen.
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs 33,46 €
  • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
VIP Limousine ride in Brussels (one hour) J'ai trouvé cette xpérience très intéressante, monter dans une limousine ... un truc à faire au moins une fois dans sa vie Sarah

Onze partners
   
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau idee, Het oude Rome tour?..