Winkelwagen

Bike tour in Berlijn

Internationale experience : Duitsland
Ontdek Berlijn op 2 wielen tijdens deze bike tour in Berlijn! Al fietsend zal je prachtige bezienswaardigheden tegenkomen waaronder Brandenburg Gate, de Berlijnse muur, Checkpoint Charlie en de Reichstag.

Deze fietstocht duurt 4,5 uur lang en zal je leren over de geschiedenis van Berlijn vanaf de oprichting, via de Weimar Republiek, de kloof tussen de Muur en het Berlijn van vandaag.
  • Onze prijs 28,00 €
  • Aantal:
Bike tour in Berlijn

Bike tour in Berlijn:  

De belevenis


Leer over de geschiedenis van Berlijn en kijk naar enkele prachtige bezienswaardigheden van de stad op deze bike tour in Berlijn! Het maakt niet uit als je Berlijn voor de eerste keer bezoekt of al hebt bezocht, wees maar zeker dat je nieuwe dingen zal leren en zal genieten van deze ongeloofelijke ervaring. 

Een gids zal jou vertellen over de geschiedenis van Berlijn vanaf haar oprichting, de Pruisen, Weimar Repubkiek, Hitler en het Derde Rijk, als een stad dat gesplitst werd door de Muur tijdens de Koude Oorlog en het Berlijn van vandaag. 

Tijdens de rondleiding zal je langs volgende bezienswaardigheden rijden: Brandenburg Gate, Museum eiland, Checkpoint Charlie, een stukje van de Berlijnse muur, het gedenkteken voor de vermoorde Joden van Europa en de Reichstag. Op elke locatie krijg je de kans om te stoppen en foto's te nemen. Ook zal je door heerlijke parken rijden naar een prachitge biertuin waar je kan genieten van je lunch (tegen extra kosten). 

Belangrijke informatie


Er zijn fietsen voorzien voor alle type mensen. Je moet kunnen fietsen. De lunch stop in de biertuin aanvaard geen betalingen met kaart, neem alstublieft cash mee. 

Het weer


De bike tour in Berlijn is niet afhankelijk van het weer. Poncos kunnen op de dag van de ervaring gekocht worden, als je het niet gebruikt hebt zal de operator het terug overkopen. 

Duur


De rondleiding duurt ongeveer 4,5 uur. 

Aantal deelnemers


Dit ticket is geldig voor één persoon.

Toeschouwers


Toeschouwers zijn niet toegestaan tijdens deze bike tour in Berlijn. 

Kleding


Kleed je comforatabel. Een helm wordt aangeboden maar is optioneel. 

Beschikbaarheid


De bike tour in Berlijn is elke dag beschikbaar in de ochtend en in de namiddag. Voor specifieke tijden contacteer onze service. 

Locattie


Berrlijn, Duitsland. 
 

 

Code : GB10016607

Bike tour in Berlijn:

Zie locaties

Bike tour in Berlijn: Beschikbaarheid

De bike tour in Berlijn is elke dag beschikbaar in de ochtend en in de namiddag. Voor specifieke tijden contacteer onze service.

Bike tour in Berlijn: Fun Facts

Bike tour in Berlijn: Not sure yet

Bike tour in Berlijn: Voowaarden

Er zijn fietsen voorzien voor alle type mensen. Je moet kunnen fietsen. De lunch stop in de biertuin aanvaard geen betalingen met kaart, neem alstublieft cash mee.
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs 28,00 €
  • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Espace détente 2h pour 2 - Nord (59) - France Un endroit trè accueillant et un personnel très attentif à nos besoins qui présagent un moment de détente et d'apaisement comme on a pu le constater à la fin de la séance. Genevièvre LeGrand

Onze partners
   
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau idee, Bike tour in Berlijn?..