Winkelwagen

Zero gravity Vlucht Moskou

Internationale experience : Russische Federatie
Vervul je droom om je ooit eens als een echte astronaut te voelen door deze gewichtsloze vlucht van Golden Moments. Dit is een once-in-a-lifetime cadeau dat u nooit meer vergeet! Geniet van deze vlucht in een IL-76 vliegtuig.
  • Onze prijs 4900,00 €
  • Aantal:
Zero gravity Vlucht Moskou

Zero gravity Vlucht Moskou:  

De Experience

Deze gewichtsloze vlucht laat u toe uw dromen waar te maken! Voel je een echte astronaut wanneer het IL-76 vliegtuig enkele parabool-manoeuvres uitvoert en je werkelijk gewichtsloos bent.

Op de dag voor uw experience zal u een medische check-up ondergaan in het trainingscentrum voor kosmonauten. Dit wordt gecombineerd met een rondleiding in Star City waar u een 1:1 replica vindt van het MIR ruimtestation. Dit is het waterlaboratorium waar kosmonauten trainen in hun ruimtepakken om te leren bewegen in de ruimte. U vindt hier ook s'werelds grootste centrifuge dat tot 12G (12x de zwaartekracht!) uitoefent op de persoon in de cabine.

Op de ochtend van uw gewichtsloze vlucht komt u aan op het trainingscentrum, waar een bus u naar het vliegtuig zal brengen, samen met wat onderzoekers en eventueel andere deelnemers. In het vliegtuig zal u instructies krijgen en krijgt u ook een parachute dat u aandoet. Dit is niet enkel voor veiligheid maar ook om het voor de instructeurs makkelijker te maken om u te manoevreren wanneer u gewichtsloos bent.

De binnenkant van het IL-76 vliegtuig is bekleed met zacht materiaal, dit om verwondingen te voorkomen tijdens de gewichtsloze vluchten.  

 

Belangrijke informatie

Een complete medische check-up wordt uitgevoerd alvorens u kan deelnemen aan deze vlucht. Indien u medische problemen hebt zoals long- of hart-en vaatziekten die uw vlucht zouden kunnen beïnvloeden dient u best een dokter te raadplegen voor u deze ervaring doet. Om toegang te krijgen tot Russische militaire gebieden moet onze leverancier uw gegevens hebben ten laatste 50 dagen voor de vlucht. Het Russische leger moet eerst uw gegevens verifiëren en daarna krijgt u toegang. Minimumleeftijd voor deze experience is 18 jaar.

 

Het weer

Het weer zou deze experience niet echt kunnen beïnvloeden, het IL-76 vliegtuig is groot en robuust genoeg om deze te overkomen.

 

Duur van de experience

Deze experience neemt een hele dag in beslag. Reken hierbij ook uw vlucht naar Moskou.

 

Aantal deelnemers

Er kunnen tot 12 mensen deelnemen aan de gewichtsloze vlucht. Je deelt het vliegtuig ook met enkele crewleden, zoals instructeurs, een dokter en eventueel andere deelnemers.

 

Spectators

Deze experience is niet geschikt voor toeschouwers.

 

Kledij

Wij adviseren u comfortabele kledij te dragen. 

 

Beschikbaarheid

Deze vluchten zijn 2-3 keer beschikbaar tijdens het jaar. Data worden vrijgegeven 2 tot 3 maanden voor de vluchten  

 

Locatie

Moskou, Rusland.

 

Code : RU10014528

Zero gravity Vlucht Moskou:

Zie locaties

Zero gravity Vlucht Moskou: Beschikbaarheid

Deze vluchten zijn beschikbaar 2 tot 3 maal per jaar.

Zero gravity Vlucht Moskou: Fun Facts

Zero gravity Vlucht Moskou: Not sure yet

Zero gravity Vlucht Moskou: Voowaarden

Een volledige medische check-up moet afgelegd worden voor u deze experience kan doen. Indien u lijdt aan een ziekte, long, hart-en vaatziekten raadpleegt u beter eerst een dokter vooraleer u deze experience kan doen. De leverancier heeft ten minste 50 dagen voor u de experience doet uw persoonlijke gegevens. Dit om toegang te krijgen tot de militaire gebieden. Uw gegevens dienen ook geverifieerd te worden door de Russische militaire dienst hiervoor. Minimumleeftijd voor deze experience is 18 jaar.
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs 4900,00 €
  • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Half-day Motorcycling Taster - Belgium Het was leerzaam... Peter

Onze partners
   
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau idee, Zero gravity Vlucht Moskou?..