Winkelwagen

Porsche 911 Turbo rijden - België (12 rondes)

Altijd al eens willen racen over een circuit met een echte Porsche? Golden Moments kan u helpen deze droom werkelijkheid te maken! Tijdens deze experience kruipt u zelf achter het stuur en kan u racen over het circuit!

De Duitse Porsche is één van de betrouwbaarste sportwagens ter wereld. Sterk, snel en finesse, de Porsche heeft het allemaal. Dit model is nog krachtiger dan de Cayman! Ervaar deze Duitse supercar op een circuit! Race op maximale snelheid de baan over en vergeet deze belevenis nooit meer!
  • Onze prijs 409,00 €
  • Aantal:
Porsche 911 Turbo rijden - België (12 rondes)

Porsche 911 Turbo rijden - België (12 rondes):  

 Uw experience

U zult eerst een uitleg krijgen over het circuit, de auto en andere veiligheidsinstructies. Hierna zult u in een ander voertuig als passagier 2 rondes op het circuit rijden om het te verkennen. Hierdoor kunt u uw Porsche rit optimaal benutten.

Hierna stapt u zelf achter het stuur van de Porsche 911 Turbo en mag u 12 rondes op het circuit racen. Door het lange rechte stuk op het circuit kunt u de maximale snelheid uittesten. Na de rit krijgt u een diploma uitgereikt zodat u deze belevenis nooit meer zult vergeten. Ervaar deze nog snellere en krachtigere Porsche 911 Turbo!

Belangrijke informatie

- Minimum leeftijd van 18 jaar met geldig rijbewijs B

- U moet minimaal 1.50m en maximaal 1.95m zijn

- U mag maximaal 120kg wegen

- De pre-driving briefing is in het Frans

Het weer

Deze belevenis wordt niet geannuleerd als het regent of gaat regenen. WIj kunnen wel de belevenis annuleren als er sneeuw of ijs op het circuit ligt. Wij waarschuwen u ruim van tevoren als het geannuleerd wordt.

De duur van de belevenis

De belevenis duurt rond de 2 uur. Houdt u er rekening mee dat u minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn en dat uw belevenis soms kan uitlopen.

U en hoeveel anderen

Deze belevenis is voor één persoon.

Toeschouwers

Toeschouwers zijn welkom en mogen gratis naar binnen en meekijken.
 

Kleding

De kleding voorschriften zijn slechts een advies. Onze ervaring met de experiences leert ons welke kleding geschikt is. Uiteraard is dit ook weersafhankelijk. Wij adviseren u om voor deze experience makkelijke kleding aan te doen en mogelijk warme kleding. Goede schoenen die het rijden verbeteren worden ook geadviseerd. Mochten er aanvullende vereisten zijn, dan zullen wij u bij uw reservering hierop attenderen.

Beschikbaarheid

Deze belevenis is één weekend per maand beschikbaar van april tot oktober. Vraag naar de beschikbaarheid welk weekend er vrij is in uw gekozen maand.
 

Locatie

De locatie is in Mettet, België.

Code : BE10014021

Porsche 911 Turbo rijden - België (12 rondes):

Video van de rijervaring

Zie locaties

Porsche 911 Turbo rijden - België (12 rondes): Beschikbaarheid

Deze belevenis is één weekend per maand beschikbaar van april tot oktober. Vraag naar de beschikbaarheid welk weekend er vrij is in uw gekozen maand.

Porsche 911 Turbo rijden - België (12 rondes): Fun Facts

Het circuit ligt in Mettet, België. Dit circuit is modern en is maar liefst 2300 meter lang! Verder heeft het ook nog een lang recht stuk waar u de limiet van uw Porsche 911 Turbo kunt testen! Dit circuit ligt maar op een uur afstand van Brussel, Lille, Luik en Luxemburg.

De Porsche 911 Turbo levert 480pk met een topsnelheid van 310 km/u. Deze snelle auto accelereert van 0-100 km/u binnen 3,7 seconden! Gecombineerd met zijn Flat 6 Turbo motor weegt de Porsche 911 Turbo 1615kg.

Porsche 911 Turbo rijden - België (12 rondes): Not sure yet

Porsche 911 Turbo rijden - België (12 rondes): Voowaarden

- Minimum leeftijd van 18 jaar en geldig rijbewijs B
- U moet minimaal 1,50m en maximaal 1,95m zijn
- U mag maximaal 120kg wegen
- De pre-driving briefing is in het Frans
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs 409,00 €
  • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Spa bien-être pour 1 personne - Alsace Un endroit de bien-être, un cadre calme et idyllique, des soins reposants, tout est réuni pour passer un agréable moment ! Hélene

Onze partners