Winkelwagen

Krant van uw speciale dag

Een origineel cadeau voor een verjaardag, huwelijk of andere belangrijke gebeurtenis. Ontdek nu wat er gebeurde op die ene speciale dag!

Persoonlijker kan het bijna niet, een krant van de dag dat je werd geboren (trouwdag of elk ander jubileumfeest kan natuurlijk ook)! Een compleet exemplaar, met alle pagina's, nieuws en advertenties. Goed voor vele uren leesplezier.
  • Onze prijs 54,27 €
  • Aantal:
Krant van uw geboortedag!

Krant van uw speciale dag:  

Uw experience

Ontvang een geschenk, met daarin een originele Franse krant die gepubliceerd is op de dag van uw geboorte, uw huwelijksdag of een ander belangrijk . De krant is origineel en zal geleverd worden in de best mogelijke staat van bewaring. Ga uw gang en geef dit unieke cadeau!

Belangrijke informatie

U kunt kiezen uit de volgende kranten: Le Figaro, Le Monde, Le Temps, France Soir, Excelsior, Liberation, etc. De verzending zal plaats vinden binnen een week. Wij attenderen u er wel op dat dit enkel Franstalige kranten zijn.

U en hoeveel anderen

De prijs voor de krant is inclusief de thuisbezorging.

Beschikbaarheid

Sommige kranten verschijnen niet op zondag, maandag, vakanties of in geval van staking. In dat geval, adviseren wij u een weeklijkse krant te kiezen die het nieuws van de hele week vertelt of een krant van de dag na de gebeurtenis, die het nieuws van gisteren verteld.

Locatie

Beschikbaar in heel België.

Code : JOURNJADISbe

Krant van uw speciale dag:

Krant van uw speciale dag: Reviews

Gemiddeld oordeel
7.3 / 10

Krant
Erg leuk en origineel cadeau! Het is weer eens wat anders dan de standaard dingen die je altijd krijgt.
Becky
8 / 10

Cadeau
J'ai eu ce cadeau pour noel, étant né le 25, j'ai recu le journal du lendemain.
Marie
7 / 10

kdo d'anniversaire !!
J'ai eu la chance de recevoir ce kdo pour mon anniversaire. Bien que surprise, j'ai été contente de découvrir les événements qui avaient marqués le jour de ma naissance ou ceux dont je ne connaissais pas l'existance !!! J'ai ainsi pu constater que le jour de ma naissance un débat avait eu lieu lorsque le Vatican a rappellé l'opposition de la hiérarchie catholique aux manipulations génétiques !!!
Un kdo que je pourrais garder toute ma vie :)
Bénédicte
7 / 10

Krant van uw speciale dag: Reactie

Titel:
Reactie:
Uw naam
Uw e-mail
Score:
Vul de volgende code in
captcha

Krant van uw speciale dag: Beschikbaarheid

Sommige kranten verschijnen niet op zondag, maandag, vakanties of in geval van staking. In dat geval, adviseren wij een weeklijkse krant dat het nieuws van de hele week verteld of een krant van de dag na de gebeurtenis, die het nieuws van gisteren verteld.

Krant van uw speciale dag: Fun Facts

Een krant (vroeger courant) is een regelmatig verschijnende gedrukte uitgave, waarin nieuws wordt opgenomen.

Een moderne krant heeft drie basisfuncties. Ten eerste moet de krant haar lezers objectieve informatie bieden over datgene wat gebeurt in de wereld. Daarbij gaat het over actuele gebeurtenissen of informatie die verbonden is met deze actualiteit. Ten tweede plaatst een moderne krant deze gebeurtenissen en ontwikkelingen in een context. De krant geeft duiding en levert commentaar. Tot slot kunnen bedrijven, instellingen en personen adverteren in de krant. Vanzelfsprekend zijn deze functies niet in alle kranten gelijkmatig aanwezig en zijn de verhoudingen in de loop der tijd geëvolueerd. Daarnaast heeft elke krant ook nog een aantal nevenfuncties, zoals de lezers ontspanning bieden.

Wist u dat?
- Krant en dagblad geen synoniem voor elkaar zijn? Een dagblad verschijnt dagelijks, terwijl kranten minder frequent verschijnen.
- Sommige van de huidige dagbladen zijn als krant begonnen?
- De Nederlandse dagbladen De Telegraaf en de Belgische krant Het Nieuwsblad wel op zondag verschijnen?

Krant van uw speciale dag: Not sure yet

Krant van uw speciale dag: Voowaarden

Sommige kranten verschijnen niet op zondag, maandag, vakanties of in geval van staking. In dat geval, adviseren wij u een weeklijkse krant te kiezen die het nieuws van de hele week vertelt of een krant van de dag na de gebeurtenis, die het nieuws van gisteren verteld.

  • Onze prijs 54,27 €
  • Aantal:

Krant van uw speciale dag: Alternative products

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Balloon flight in Flanders Dit was een hele leuke ervaring. Het is leuk om alles zo van boven te zien. Kortom: een geweldige ervaring! Birgitta

Onze partners
   
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau idee, Krant van uw speciale dag?