Winkelwagen

Introductieles Waterskiën voor 2

Internationale experience : Nederland
Altijd al eens willen lopen over het water, wel met deze ervaring kunt u skiën over water!Ervaar hoe het is om op waterski's te staan en behaal snelheden van meer dan 30 km per uur!

Tijdens deze les krijgt u eerst een introductie en voordat u het weet staat u zelf op de ski's! Waterskiën is een pure sensatie en staat garant voor een heleboel plezier!

Beleef een dag vol spanning en sensatie tijdens het waterskiën met deze experience!
  • Onze prijs 57,58 €
  • Aantal:
Introductieles Waterskien voor 2 (1,5 uur)

Introductieles Waterskiën voor 2 :  

Uw experience

Binnen een half uur kan iedereen leren waterskiën! Gelooft u het niet? Probeer dan deze waterski experience en ervaar zelf dat u binnen een half uur op de ski’s staat! Behaal snelheden van 30 km per uur en raas over de wateroppervlakten met een paar ski’s. Waterskiën is een pure sensatie en staat garant voor een heleboel plezier!

Belangrijke informatie

Voor deze waterski experience is het een vereiste dat u kunt zwemmen.

Het weer

Deze waterski experience is afhankelijk van het weer. Neem de dag voor uw waterski experience contact op met de locatie.

De duur van de experience

Uw waterski experience duurt ongeveer 1,5 uur. Houdt u er rekening mee dat u minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn, en dat uw experience soms kan uitlopen.

U en hoeveel anderen

Deze waterski experience beleeft u soms met anderen, wat extra gezelligheid garandeert. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de groepen klein blijven zodat u zelf optimaal kunt genieten van uw experience. Aan deze waterski experience nemen tegelijkertijd ongeveer 35 personen per 1.5 uur deel.

Toeschouwers

Toeschouwers zijn welkom en mogen een gedeelte of de gehele waterski experience bekijken. Wel moeten ze entree betalen om het park binnen te komen. Deze bedraagt € 3,-. Vraagt u onze klantenservice naar de specifieke voorwaarden die per locatie kunnen verschillen.

Kleding

De kleding voorschriften zijn slechts een advies. Ervaring met de waterski experience leert ons welke kleding geschikt is. Uiteraard is dit ook weersafhankelijk. Wij adviseren u om voor deze waterski experience badkleding mee te nemen. Wel is er een pak te huur op de locatie voor € 6,-. Mochten er aanvullende vereisten zijn zullen wij u bij uw reservering hierop attenderen.

Beschikbaarheid

Indien u een reservering wilt maken kunt u deze zowel online als telefonisch doorgeven. Wij adviseren u dat data in het weekend populair zijn, en dat u ruim van tevoren dient te reserveren. Deze waterski experience is beschikbaar van april tot oktober.

Locatie

Westerhoven (Noord-Brabant)

Code : BE0017

Introductieles Waterskiën voor 2 :

Zie locaties

Introductieles Waterskiën voor 2 : Reviews

Gemiddeld oordeel
8.5 / 10

Waterski
Het is hartstikke leuk om te doen! Ik ga nu zeker meer lessen volgen!
Steven K.
9 / 10

Ski
Ik hou van deze sport! Echt heel gaaf om te doen
Robbert
9 / 10

Total délire !
Je suis parti avec mon pote faire cet expérience et c top délire. Il n'a mm pas été capable de tenir sur ses skis.
Le cadre est sympa en plus !! Bien quoi
Erwan
7 / 10

Fous rires garantis !!
J'ai beaucoup rigolé à voir ma copine galérer à monter sur ses skis nautiques au départ. Comme promis, fous rires et sensations inoubliables étaient au rdv !!
Anthony Auffret
9 / 10

Introductieles Waterskiën voor 2 : Reactie

Titel:
Reactie:
Uw naam
Uw e-mail
Score:
Vul de volgende code in
captcha

Introductieles Waterskiën voor 2 : Beschikbaarheid

Indien u een reservering wilt maken kunt u deze zowel online als telefonisch doorgeven. Wij adviseren u dat data in het weekend populair zijn, en dat u ruim van tevoren dient te reserveren. Deze waterski experience is beschikbaar van april tot oktober.

Introductieles Waterskiën voor 2 : Fun Facts

Waterskien werd in 1922 bedacht door Ralph Samuelson uit Minnesota. Hij had het idee om te skien op water, maar zijn eerste pogingen mislukten. Voor zijn eerste pogingen gebruikte hij houten duigen en liet hij zich voorttrekken door een boot. Uiteindelijk besloot hij zelf ski’s te maken, die ervoor zouden zorgen dat hij efficiënt op het water zou kunnen skiën. De ski’s bestonden uit houten planken van 2 meter lang en hij bond leren bandjes om zijn voeten om de ski’s vast te houden. Een touw van 30 meter lang met een ijzeren ring als handvat, bevestigd aan een boot maakte de uitrusting af. OpLake Pepin bij Lake City in Minnesota haalde Ralph Samuelson een maximum snelheid van 30 km/u en waterskien was geboren!

Wist u dat?
- In 1939 het overkoepelende orgaan voor waterskien werd opgericht? Dan Hains richtte toen de AWSA, oftewel the American Water Ski Association, op.

- In 1972 waterskien werd opgenomen in de Olympische Spelen als demonstratiesport?

- Het eerste nationale waterski toernooi in 1974 werd gehouden?

Introductieles Waterskiën voor 2 : Not sure yet

Introductieles Waterskiën voor 2 : Voowaarden

Zwemmen is een vereiste!
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs 57,58 €
  • Aantal:

Introductieles Waterskiën voor 2 : Alternative products

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Hummer H1 or H2 Driving in Antwerp, Belgium - 1hr 30m Passionné par les Hummers, le responsable ne se contente pas de donner des directives mais partage sa passion et ses connaissances avec un enthousiasme communicatif. La conduite s'effectue sur sentiers de terre cabossés. Pour les francs conducteurs, il manque peut-être un petit coup d'adrénaline lors d'un parcours d'obstacles sur pente, banc de sable ou autre. Cela dit, c'est une expérience que je recommanderai ! Dan

Onze partners
   
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau idee, Introductieles Waterskiën voor 2 ?..