Winkelwagen0,00 €

Introductie paragliden voor 2

Altijd al eens willen paragliden met een partner? Golden Moments geeft u de mogelijkheid om samen met een familielid, vriend of collega een introductiedag paragliden te beleven!

Tijdens een initiatiedag of kennismakingsdag kan je een hele dag op de leshelling met een paraglider of parapente oefenen. Deskundig advies en huur van het materiaal zijn uiteraard in de prijs inbegrepen!

Samen leer je alles over het paragliden bij een prachtig natuurlandschap. Aarzel niet en grijp deze kans!
  • Onze prijs 244,90 €
  • Aantal:
Paragliding voor 2
Paragliding voor 2
Paragliding voor 2
Paragliding voor 2
Paragliding voor 2
Introductie paragliden voor 2

Introductie paragliden voor 2 :  

Uw Experience

Een paraglider of parapente is een lichtgewicht hightech zweeftoestel dat opgevouwen makkelijk in een rugzak past. In feite is een paraglider een flexibele vleugel, goed vergelijkbaar met moderne kites.
De openingen aan de voorkant van de vleugel zorgen ervoor dat deze wordt gevuld met lucht. Aan de achterkant kan de lucht er niet uit zodat tijdens het vliegen de vleugel onder druk blijft staan. De opgeblazen paraglider heeft het profiel van een vliegtuigvleugel en zorgt met een spanwijdte van zo’n 11 meter dat je moeiteloos wordt opgetild en onder de juiste omstandigheden uren kan blijven zweven.Ondanks vergelijkbaar materiaalgebruik moet paragliding niet worden verward met parachutespringen of parasailing. Bij paragliden spreekt men daarom niet over “sprongen” maar over vluchten. De paraglider is ontwikkeld om te vliegen en niet om uw val te breken zoals een parachute. Nadat u de lucht bent ingetrokken door middel van een lier is het de kunst om zo lang mogelijk in de lucht te blijven.

Tijdens een initiatiedag of kennismakingsdag kan je een hele dag op de leshelling met een paraglider of parapente oefenen. Deskundig advies en huur van het materiaal zijn uiteraard in de prijs inbegrepen. Wil je achteraf toch met de basiscursus starten, dan was dit zeker geen slechte investering want het reeds betaalde bedrag wordt dan gedeeltelijk in mindering gebracht.
Het is een unieke kans om op een veilige manier kennis te maken met deze fenomenale vliegsport. De kennismakingsdag kan in familieverband, met vrienden of als teambuildingactiviteit voor bedrijven. Aarzel dus niet en contacteer ons voor meer info.

Belangrijke informatie

U moet minimaal 14 jaar oud zijn en tussen de 35 en 100 kg wegen.

Het Weer

Deze belevenis is afhankelijk van het weer. Neem de dag voor uw experience contact op met de locatie. In geval van regen en harde wind (4 beaufort of hoger), wordt een alternatieve datum gezocht.

Duur van de Experience

Uw Experience duurt ongeveer 6 a 7 uur. Houdt u er rekening mee dat u minimaal 30 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn, en dat uw Experience soms kan uitlopen.

U en hoeveel anderen

Een Experience beleeft u soms met anderen, wat extra gezelligheid garandeert. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de groepen klein blijven zodat u zelf optimaal kunt genieten van uw Experience. Aan deze Experience nemen tegelijkertijd ongeveer 8 tot 16 personen deel.

Toeschouwers

Ja, toeschouwers zijn welkom en mogen een gedeelte of de gehele experience bekijken. Vraagt u onze klantenservice naar de specifieke voorwaarden die per locatie kunnen verschillen.

Kleding

De kleding voorschriften zijn slechts een advies. Onze ervaring met de Experiences leert ons welke kleding geschikt is. Uiteraard is dit ook weersafhankelijk. Wij adviseren u om voor deze Experience  stevige schoenen (bij voorkeur bergschoenen of sportschoenen), handschoenen en stevige kleding die tegen een stootje kunnen mee te nemen. Mochten er aanvullende vereisten zijn zullen wij u bij uw reservering hierop attenderen.

Beschikbaarheid

Indien u een reservering wilt maken kunt u zowel online als telefonisch een datum kiezen. Deze Experience is beschikbaar het hele jaar door dinsdag, donderdag en zaterdag.

Locaties

Heusden Zolder. (Limburg)

Code : BEPAI2

Introductie paragliden voor 2 :

Zie locaties

Introductie paragliden voor 2 : Reviews

Gemiddeld oordeel
7.3 / 10

Ervaring
Het landschap was prachtig en het was een geweldig gevoel.
Klaas
7 / 10

une expérience géniale
Que dire de plus : j'ai adoré !!!!
Sylvie Marchad
7 / 10

Vol en Parapente
Un moment de fortes sensations, très agréable et apprécié. Le paysage est magnifique le beau temps aidant ! Très belle expérience!
Antoine
8 / 10

Introductie paragliden voor 2 : Reactie

Titel:
Reactie:
Uw naam
Uw e-mail
Score:
Vul de volgende code in

Introductie paragliden voor 2 : Beschikbaarheid

Indien u een reservering wilt maken kunt u zowel online als telefonisch een datum kiezen. Deze Experience is beschikbaar het hele jaar door dinsdag, donderdag en zaterdag.

Introductie paragliden voor 2 : Fun Facts

Een parapente, zweefscherm of paraglider is een soort van parachute die gemaakt is om te zweven. Het komt er op aan in thermische stijgwinden hoogte te winnen en alzo de vluchtduur en de gevlogen afstand te verlengen. Deze parapente wordt gestart op een helling of heuvel en niet zoals een parachute van uit een vliegtuig, dus ook minder gevaarlijk. De chute is immers al open vooraleer men vertrekt. Iedereen kan het leren en het is de eenvoudigste manier van vliegen.

Introductie paragliden voor 2 : Not sure yet

Introductie paragliden voor 2 : Voowaarden

U dient minimaal 14 jaar te oud zijn en tussen de 35 en 100 kg te wegen.
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 10000 ervaringen in Europa, UK en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs 244,90 €
  • Aantal:

Introductie paragliden voor 2 : Alternative products

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Balloon Flight in the Netherlands Echt een magisch moment als je in de ballon zit en naar beneden kijkt! Zeker voor herhaling vatbaar! Jean Staes

Onze partners
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau idee, Introductie paragliden voor 2 ?..