Winkelwagen0,00 €

Introductie Deltavliegen in België

Wilt u leren deltavliegen? Op zoek naar thermiek om steeds hoger te kunnen vliegen? Genieten van de prachtige uitzichten? Dat kan allemaal met deze adembenemende belevenis!

Met deze experience zet u de eerste stap richting het deltavliegen in België! Voordat u daadwerkelijk gaat vliegen krijgt u eerst een theoretische cursus en daarna volgt de praktijk. Zo raakt u op een veilige manier vertrouwd met het deltavliegen!

Vlieg mee met Golden Moments en ervaar deze fantastische experience!
  • Onze prijs 124,90 €
  • Aantal:
Introductie Deltavliegen
Introductie Deltavliegen
Introductie Deltavliegen
Deltavliegen!
Introductie Deltavliegen

Introductie Deltavliegen in België:  

Uw belevenis

Wilt u leren deltavliegen? Op zoek naar thermiek om steeds hoger te kunnen vliegen? Genieten van de prachtige uitzichten? Dat kan allemaal met deze adembenemende belevenis!

U krijgt eerst een theoretische cursus die u het eerste inzicht geeft in weerkunde, materiaalkunde, aerodynamica en luchtvaartreglementering. De praktijk begint op een lage leshelling waar je hoogstens enkele meters van de grond verwijderd bent. Zo word je op een veilige manier vertrouwd gemaakt met het deltavliegen. Starten en landingen volgen elkaar snel op en fouten kunnen hier gemakkelijk door de instructeur bijgestuurd worden.

Belangrijke informatie

Voor deze belevenis geldt:
- Een minimum leeftijd van 14 jaar
- Dient u tussen de 35kg en 100kg te wegen

Het Weer

Deze introductiedag deltavliegen is afhankelijk van het weer. Neem de dag voor uw experience contact op met de locatie. In geval van regen en harde wind (4 beaufort of hoger), wordt een alternatieve datum gezocht.

Duur van de belevenis

Uw belevenis duurt ongeveer 6 à 7 uur. Houdt u er rekening mee dat u minimaal 30 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn, en dat uw experience soms kan uitlopen.

U en hoeveel anderen

Een experience beleeft u soms met anderen, wat extra gezelligheid garandeert. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de groepen klein blijven zodat u zelf optimaal kunt genieten van uw deltavlieg experience. Aan deze belevenis nemen tegelijkertijd ongeveer 8 tot 16 personen deel.

Toeschouwers

Toeschouwers zijn van harte welkom en mogen een gedeelte of de gehele experience bekijken. Vraagt u onze klantenservice naar de specifieke voorwaarden die per locatie kunnen verschillen. 

Kleding

Wij adviseren u om voor deze deltavlieg experience stevige schoenen (bij voorkeur bergschoenen of sportschoenen), handschoenen en stevige kleding die tegen een stootje kunnen mee te nemen. Houdt u hierbij rekening met het weer. Mochten er aanvullende vereisten zijn, zullen wij u bij uw reservering hierop wijzen.

Beschikbaarheid

Indien u een reservering wilt maken kunt u zowel online als telefonisch een datum kiezen. Deze experience deltavliegen is beschikbaar het hele jaar door op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Locaties

Deze experience is beschikbaar in Heusden Zolder (Limburg)

Code : BEDAF1

Introductie Deltavliegen in België:

Zie locaties

Introductie Deltavliegen in België: Reviews

Gemiddeld oordeel
8.0 / 10

ervaring
Een ongelooflijk ervaring, erg leuk om door de lucht te zweven.
Brenda
7 / 10

Rustgevend
Het is heerlijk om zo rustig door de lucht te zweven. Je wordt goed begeleid en het is hartstikke leuk!
Natasha en Karel
8 / 10

Deltaplane
Apprendre le deltaplane est une expérience très intéressante et enrichissante. Une impression de liberté et de détente s'empare de nous. Un pur moment de bonheur :)
Serge
9 / 10

Leuk
Het is heel bijzonder om helemaal zelf te vliegen met een soort vlieger boven je hoofd. Echt heel gaaf!
Angela
8 / 10

Introductie Deltavliegen in België: Reactie

Titel:
Reactie:
Uw naam
Uw e-mail
Score:
Vul de volgende code in

Introductie Deltavliegen in België: Beschikbaarheid

Indien u een reservering wilt maken kunt u zowel online als telefonisch een datum kiezen. Deze Experience is beschikbaar het hele jaar door op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Introductie Deltavliegen in België: Fun Facts

Deltavliegen is een sport waarbij de piloot zichzelf via een harnas bevestigt aan een vlieger. Deze vlieger is zo groot, dat deze in staat is om de piloot mee de lucht in te nemen en daar te houden zonder dat deze met een lijn aan de grond bevestigd is. Men spreekt van een ‘piloot’, omdat deltavleugels goed bestuurbare zweefvliegtuigen zijn en deze sport zonder competitie-element beoefend wordt. Tot aan het einde van de jaren tachtig had dit vliegtuig een driehoekige vorm, daarom spreekt men van delta’s of deltavleugels.

Wist u dat?
- Zelfstandig deltavliegen door zo’n 400 à 500 Nederlanders beoefend wordt?
- Deltavliegtuigen makkelijk transporteerbaar zijn op de bagagedrager van een personenauto? Deltavliegtuigen zijn gemakkelijk en snel samen te vouwen.

Introductie Deltavliegen in België: Not sure yet

Introductie Deltavliegen in België: Voowaarden

Voor deze belevenis geldt:
- Een minimum leeftijd van 14 jaar
- Dient u tussen de 35kg en 100kg te wegen
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 10000 ervaringen in Europa, UK en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs 124,90 €
  • Aantal:

Introductie Deltavliegen in België: Alternative products

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Duiken (1 uur) zee Une expérience très sympathique. J'espère pouvoir retourner bientôt dire bonjour à mes amis poissons ! Andréa

Onze partners
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau idee, Introductie Deltavliegen in België?..