Winkelwagen

Hummer Off-Road voor 3 personen

Ervaar met deze experience de kracht van de ultieme terreinwagen, de Hummer! Tijdens deze Hummer H1/H2 experience kunt u ervaren hoe het voelt om de Hummer H1/H2 over het terrein te manoeuvreren en kunt u kijken of u deze wagen onder controle krijgt. U mag daarnaast ook 2 passagiers uitnodigen om met u mee te rijden!

De krachtige motor van de Hummer H1 of H2 Off road helpt u over alle obstakels te overwinnen! U merkt vanzelf dat het niet zo eenvoudig rijden is als een gemiddelde auto! Na ontvangst op locatie krijgt u de diverse specificaties van deze auto uitgelegd en natuurlijk is er de mogelijkheid om foto's te maken.

  • Onze prijs 219,00 €
  • Aantal:
Hummer Off-Road voor 3 personen

Hummer Off-Road voor 3 personen:  

Uw Experience

Ervaar met deze experience de kracht van de ultieme terreinwagen, de Hummer! Tijdens deze Hummer H1 experience kunt u ervaren hoe het voelt om de Hummer H1of H2 over het terrein te manoeuvreren en kunt u kijken of u deze wagen onder controle krijgt. U mag daarnaast ook twee personen uitnodigen om met u mee te rijden!

De krachtige motor van de Hummer H1 of H2 Off road helpt u over alle obstakels te overwinnen! Met maar liefst een V8 motor, 6.6 liter en een gigantische 300 PK! U merkt vanzelf dat het niet zo eenvoudig rijden is als een gemiddelde auto! Na ontvangst op  locatie krijgt u de diverse specificaties van deze auto uitgelegd en natuurlijk is er de mogelijkheid om foto's te maken.

Belangrijke informatie

U dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B! (Europees rijbewijs)

Het weer

Deze experience is niet afhankelijk van het weer.

Duur van uw experience

Uw experience duurt ongeveer 1,5 uur. Houdt u er rekening mee dat u minimaal 5 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn en dat uw experience soms kan uitlopen.

U en hoeveel anderen

Tijdens deze individuele experience staat de begeleiding voor u klaar, zodat u het maximale uit deze experience kan halen.

Toeschouwers

Ja, toeschouwers zijn welkom en mogen een gedeelte of de gehele experience bekijken. Het is zelfs toegestaan om 2 personen mee te nemen in de Hummer.

Kleding

 Wij adviseren u om voor deze experience prettig zittende vrijetijdskleding te dragen. Mochten er aanvullende vereisten zijn zullen wij u bij uw reservering hierop attenderen.

Beschikbaarheid

Deze experience is onder voorbehoud vrijwel elke dag beschikbaar.

Locatie

Deze experience vindt zich plaats in regio Turnhout België.

Code : BEILSHUMH1120

Hummer Off-Road voor 3 personen:

Zie locaties

Hummer Off-Road voor 3 personen: Reviews

Gemiddeld oordeel
8.0 / 10

Un bon souvenir
Passionné par les Hummers, le responsable ne se contente pas de donner des directives mais partage sa passion et ses connaissances avec un enthousiasme communicatif. La conduite s'effectue sur sentiers de terre cabossés. Pour les francs conducteurs, il manque peut-être un petit coup d'adrénaline lors d'un parcours d'obstacles sur pente, banc de sable ou autre. Cela dit, c'est une expérience que je recommanderai !
Dan
8 / 10

Hummer Off-Road voor 3 personen: Reactie

Titel:
Reactie:
Uw naam
Uw e-mail
Score:
Vul de volgende code in
captcha

Hummer Off-Road voor 3 personen: Beschikbaarheid

Indien u een reservering wilt maken kunt u zowel online als telefonisch een datum kiezen. Deze experience is onder voorbehoud vrijwel elke dag beschikbaar.

Hummer Off-Road voor 3 personen: Fun Facts

Het Amerikaanse leger nam in 1979 de beslissing om hun voertuigenpark te vernieuwen. Hierbij was het de bedoeling dat verschillende voertuigen werden gecombineerd tot één algemeen inzetbaar terreinvoertuig. Dit voertuig moest voor verschillende doeleinden kunnen worden ingezet. De Amerikaanse regering had drie automerken de opdracht gegeven een prototype te maken, deze drie kandidaten ontwerpers waren: AM General, Chrysler Defense en Teledyne.

Uiteindelijk koos de Amerikaanse regering voor AM General en in 1980 werd de eerste HMMWV (High Mobility Multi-purpose Wheeled Vehicle) afgeleverd. Na deze aflevering geeft het Amerikaanse leger in 1981 de opdracht een aantal Humvee prototypen te bouwen en in 1985 start AM General dan ook met de massaproductie van 55.000 Humvee's.

Wist u dat?
- De Humvee's vooral bekend werden tijdens Operation Desert Storm?
- In 1991 de Humvee ook voor de particulieren beschikbaar was?
- In 2004 de hummer H2 voor het eerst beschikbaar was in Nederland? De bolide koste toen € 72.000,-

Hummer Off-Road voor 3 personen: Not sure yet

Hummer Off-Road voor 3 personen: Voowaarden

U dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B!(Europees rijbewijs)
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs 219,00 €
  • Aantal:

Hummer Off-Road voor 3 personen: Alternative products

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Duiken (1 uur) zee Ik had al eerder een aantal duiklessen gehad maar nog nooit in zee. Dus dit was wel even een hele andere maar hele mooie ervaring! Duikertje

Onze partners
   
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau idee, Hummer Off-Road voor 3 personen?..