Winkelwagen

Hummer H2 ON road (10 min)

Ervaar een onvergetelijke rit met deze Hummer H2 ON road! Scheur over hellingen en door bochten. U maakt deze ervaring mee samen met de instructeur die u tips zal geven zodat u nog meer uit uw experience kan halen!

Wacht niet langer en boek deze onvergetelijke experience voor jezelf of als cadeau!
  • Onze prijs 34,90 €
  • Aantal:
Hummer H2 ON road (10 min)

Hummer H2 ON road (10 min):  

Uw experience

Altijd al eens in een echte Hummer willen rijden? Dan is dit uw kans! Ervaar zelf hoe het is om in deze terreinwagen te rijden. Dat is nog niet eenvoudig, zoals u zult merken tijdens deze Hummer H2 experience. Tijdens deze experience mag u zelf rijden in de Hummer H2. Een instructeur zal u begeleiden tijdens uw rit en u de nodige tips geven zodat u optimaal kunt genieten van deze experience! 

Uw experience begint met een korte uitleg op de locatie, over de specificaties van de hummer H2 en de gelegenheid om foto's te maken. Daarna begint uw rit op de openbare weg zodat u gewend kunt raken aan de grootte en de kracht van de Hummer H2 zelf volledig uit kunt te testen! De 6.6 liter V8 motor en 300pk zorgen ervoor dat u alle obstakels overwint! 

Belangrijke informatie

Voor deze Hummer H2 experience:
- Dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. Neemt u deze alstublieft mee op de dag van uw experience. (Europees rijbewijs)
- Geldt een minimale leeftijd van 18 jaar  

Het weer

De Hummer H2 experience is niet afhankelijk van het weer. Regen en modder vormen een nog grotere uitdaging tijdens deze experience!  

Duur van de experience

Deze Hummer H2 experience duurt ongeveer 1 uur. Houdt u er rekening mee dat u minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn en dat uw experience soms kan uitlopen. 

U en hoeveel anderen

Deze Hummer H2 experience is voor 1 persoon. U mag echter wel 2 passagiers kosteloos mee nemen! 

Toeschouwers

Toeschouwers zijn welkom en kunnen de Hummer experience gedeeltelijk bekijken. Neem gerust uw vrienden, familie, kennissen of andere toeschouwers mee zodat ook zij kunnen meegenieten van deze off road experience! 

Kleding

Wij adviseren u om voor deze experience prettig zittende vrijetijdskleding mee te nemen, let u hierbij ook op de weersverwachtingen.  

Beschikbaarheid

In Turnhout is deze Hummer experience het gehele jaar iedere dag beschikbaar.

U dient minimaal 2 weken van te voren deze experience te reserveren. Bij de reservering zal u worden gevraagd om 3 voorkeursdata door te geven en wordt u gevraagd of u in de ochtend of in de middag wilt deelnemen aan deze experience.

Controleert u alstublieft de beschikbaarheid van deze Hummer H2 experience op de website. U vindt de beschikbaarheid door bij de experience, op de website, op de beschikbaarheidsknop te drukken. U kunt ook onze klantenservice bellen voor de actuele informatie.  

Locaties

Deze experience is beschikbaar in Turnhout(België).
 

Code : BEILSHUMH210

Hummer H2 ON road (10 min):

Zie locaties

Hummer H2 ON road (10 min): Beschikbaarheid

Locatie
- Turnhout: iedere dag beschikbaar gedurende het gehele jaar

Hummer H2 ON road (10 min): Fun Facts

De Hummer vindt zijn oorsprong in Amerika. Het Amerikaanse leger wilde het voertuigenpark vernieuwen en had daarbij tevens de bedoeling om verschillende voertuigen te combineren tot één algemeen inzetbaar terreinvoertuig. Dit algemeen terreinvoertuig diende voor verschillende doeleinden gebruikt te worden.

De Hummer werd pas verkrijgbaar voor particulieren in 1991, toen bekend werd gemaakt dat de Hummer weldra door particulieren kon worden gekocht. Deze particulieren bestonden voornamelijk uit de rijken der aarden, aangezien die zich niet druk hoefden te maken over de brandstofkosten of de te kleine parkeerplaatsen. Een Hummer kon slechts 4.5 kilometer rijden op 1 liter diesel en was meer dan 4.5 meter lang.
Beleef nu zelf hoe het is om in zo'n beest van een wagen te rijden met deze Hummer experience!

Hummer H2 ON road (10 min): Not sure yet

Hummer H2 ON road (10 min): Voowaarden

Voor deze Hummer H2 experience:
- Dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. Neemt u deze alstublieft mee op de dag van uw experience. (Europees rijbewijs)
- Geldt een minimale leeftijd van 18 jaar
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs 34,90 €
  • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Introductory Waterskiing for Two (1.5 hours) - Netherlands Ik hou van deze sport! Echt heel gaaf om te doen Robbert

Onze partners
   
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau idee, Hummer H2 ON road (10 min)?..