Winkelwagen

Hummer H2 OFF Road (20 min)

Beleef een onvergetelijke rit met deze Hummer H2 zowel on als off road! Scheur over hellingen, door modder en water en beleef de kracht van de Hummer H2.

U rijdt eerst over de normale weg om te kunnen wennen aan de auto, daarna bent u klaar voor het ruige terrein! Tijdens de rit zal een instructeur u de nodige tips geven zodat u optimaal kunt genieten van deze off road experience!

Deze experience is perfect als verjaardagscadeau en staat garant voor een onvergetelijke ervaring!
  • Onze prijs 59,90 €
  • Aantal:
Hummer H2 OFF Road (20 min)

Hummer H2 OFF Road (20 min):  

 

Uw experience

Altijd al eens in een echte Hummer willen rijden? Dan is dit uw kans! Ervaar zelf hoe het is om in deze terreinwagen te rijden. Dat is nog niet eenvoudig, zoals u zult merken tijdens deze Hummer H2 experience. Tijdens deze experience mag u zelf rijden in de Hummer 2. Een instructeur zal u begeleiden tijdens uw rit en u de nodige tips geven zodat u optimaal kunt genieten van deze experience! 

Uw experience begint met een korte uitleg op de locatie, over de specificaties van de hummer H2 en de gelegenheid om foto's te maken. Daarna begint uw rit op de openbare weg zodat u gewend kunt raken aan de grootte en de kracht van de auto. Nadat u gewend bent geraakt aan de hummer is het eindelijk tijd voor u om het ruige terrein op te gaan en de Hummer H2 zelf volledig uit te testen! De 6.6 liter V8 motor en 300pk zorgen ervoor dat u alle obstakels overwint! 


Belangrijke informatie

Voor deze Hummer H2 experience:
- Dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. Neemt u deze alstublieft mee op de dag van uw experience. (Europees rijbewijs)
- Geldt een minimale leeftijd van 18 jaar 
 

Het weer

De Hummer H2 experience is niet afhankelijk van het weer. Regen en modder vormen een nog grotere uitdaging tijdens deze experience! 
 

Duur van de experience

Deze Hummer H2 experience duurt ongeveer 20 minuten. Houdt u er rekening mee dat u minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn en dat uw experience soms kan uitlopen.
 

U en hoeveel anderen

Deze Hummer H2 experience is voor 1 persoon. U mag echter wel 2 passagiers kosteloos mee nemen!
 

Toeschouwers

Toeschouwers zijn welkom en kunnen de Hummer experience gedeeltelijk bekijken. Neem gerust uw vrienden, familie, kennissen of andere toeschouwers mee zodat ook zij kunnen meegenieten van deze off road experience!
 

Kleding

Wij adviseren u om voor deze experience prettig zittende vrijetijdskleding mee te nemen, let u hierbij ook op de weersverwachtingen.  

Beschikbaarheid

In Turnhout is deze Hummer experience het gehele jaar iedere dag beschikbaar.

U dient minimaal 2 weken van te voren deze experience te reserveren. Bij de reservering zal u worden gevraagd om 3 voorkeursdata door te geven en wordt u gevraagd of u in de ochtend of in de middag wilt deelnemen aan deze experience.

Controleert u alstublieft de beschikbaarheid van deze Hummer H2 experience op de website. U vindt de beschikbaarheid door bij de experience, op de website, op de beschikbaarheidsknop te drukken. U kunt ook onze klantenservice bellen voor de actuele informatie. 
 

Locaties

Deze experience is beschikbaar in Turnhout (België).

 

Code : BEILSHUMH220

Hummer H2 OFF Road (20 min):

Zie locaties

Hummer H2 OFF Road (20 min): Beschikbaarheid

Locatie
- Turnhout: iedere dag beschikbaar gedurende het gehele jaar

Hummer H2 OFF Road (20 min): Fun Facts

Hummer H2 OFF Road (20 min): Not sure yet

Hummer H2 OFF Road (20 min): Voowaarden

Voor deze Hummer H2 experience:
- Dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. Neemt u deze alstublieft mee op de dag van uw experience. (Europees rijbewijs)
- Geldt een minimale leeftijd van 18 jaar
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs 59,90 €
  • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Newspaper of your special day Erg leuk en origineel cadeau! Het is weer eens wat anders dan de standaard dingen die je altijd krijgt. Becky

Onze partners
   
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau idee, Hummer H2 OFF Road (20 min)?..