Winkelwagen

Hummer H1 rijden ON&OFF-road (30 min)

Cross mee met deze Hummer H1 experience en beleef een half uur lang een uitdagend ON & OFF road avontuur! U zit niet alleen in de auto tijdens deze ervaring, maar u mag ook nog eens 2 personen meenemen als passagier!
  • Onze prijs 79,00 €
  • Aantal:
Hummer H1 rijden ON&OFF-road (30 min)

Hummer H1 rijden ON&OFF-road (30 min):  

 

Uw experience

Altijd al eens de kracht van een Hummer willen voelen? Dan is dit uw kans! Tijdens deze experience mag u zelf in de Hummer H1 rijden over ruig terrein. Een instructeur zal u begeleiden tijdens deze Hummer experience zodat  u de Hummer H1 optimaal kunt testen op de openbare weg en het ruige terrein. De 6,6 liter V8 motor en 300pk gaan u helpen om alle off-road obstakels te overwinnen! 

Na ontvangst op de locatie krijgt u een korte uitleg over de Hummer H1 en de diverse specificaties, daarna mag u zelf plaats nemen in de Hummer en alle mogelijkheden die deze auto te bieden heeft, uittesten. De instructeur zal u tijdens de rit, de nodige instructies geven zodat u goed vertrouwd raakt met de grootte en de kracht van de Hummer H1. U mag tijdens de rit ook 2 passagiers meenemen, zodat u samen kunt genieten van deze ruige off road experience!  Daarnaast bestaat er natuurlijk ook nog de mogelijkheid om foto's te maken!            

Belangrijke informatie

Voor deze Hummer H1 experience:
- Dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. Neemt u deze alstublieft mee op de dag van uw experience. (Europees rijbewijs)
- Geldt een minimale leeftijd van 18 jaar. 

Het Weer

De Hummer H1 experience is niet afhankelijk van het weer. Regen en modder vormen een nog grotere uitdaging tijdens deze experience! 

Duur van de Experience

Uw Hummer H1 experience duurt ongeveer 30 minuten. Houdt u er rekening mee dat u minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn en dat uw rit soms kan uitlopen. 

U en hoeveel anderen

Deze Hummer H1 experience is voor 1 persoon. U mag echter wel 2 medepassagiers kosteloos meenemen!  

Toeschouwers

Toeschouwers zijn van harte welkom om deze experience gedeeltelijk te kunnen bekijken. Neem gerust meer familieleden, vrienden, kennissen of collega's mee en laat hun meegenieten van deze stoere bolide! 

Kleding

Wij adviseren u om voor deze experience prettig zittende vrijetijdskleding mee te nemen.  

Beschikbaarheid

Deze Hummer H1 experience is het gehele jaar beschikbaar in Turnhout. U dient minimaal 2 weken van te voren deze experience te reserveren. Bij de reservering zal u worden gevraagd om 3 voorkeursdata door te geven en wordt u gevraagd of u in de ochtend of in de middag wilt deelnemen aan deze experience.

Controleert u alstublieft de beschikbaarheid van deze Hummer H1 experience op de website. U vindt de beschikbaarheid door bij de experience, op de website, op de beschikbaarheidsknop te drukken. U kunt ook onze klantenservice bellen voor de actuele informatie.  

Deze ervaring is niet beschikbaar in het weekend tijdens de zomer

Locaties

Deze Hummer H1 experience vindt plaats in regio Turnhout(België).

Code : NLILSHUMH130

Hummer H1 rijden ON&OFF-road (30 min):

Zie locaties

Hummer H1 rijden ON&OFF-road (30 min): Beschikbaarheid

Deze Hummer H1 experience in Vorselaar is dagelijks beschikbaar, U dient minimaal 2 weken van te voren deze experience te reserveren.

Deze ervaring is niet beschikbaar in het weekend tijdens de zomer

Hummer H1 rijden ON&OFF-road (30 min): Fun Facts

Het Amerikaanse leger nam in 1979 de beslissing om hun voertuigenpark te vernieuwen. Hierbij was het de bedoeling dat verschillende voertuigen werden gecombineerd tot één algemeen inzetbaar terreinvoertuig. Dit voertuig moest voor verschillende doeleinden kunnen worden ingezet. De Amerikaanse regering had drie automerken de opdracht gegeven een prototype te maken, deze drie kandidaten ontwerpers waren: AM General, Chrysler Defense en Teledyne.

Uiteindelijk koos de Amerikaanse regering voor AM General en in 1980 werd de eerste HMMWV (High Mobility Multi-purpose Wheeled Vehicle) afgeleverd. Na deze aflevering geeft het Amerikaanse leger in 1981 de opdracht een aantal Humvee prototypen te bouwen en in 1985 start AM General dan ook met de massaproductie van 55.000 Humvee's.

Hummer H1 rijden ON&OFF-road (30 min): Not sure yet

Hummer H1 rijden ON&OFF-road (30 min): Voowaarden

Voor deze Hummer h1 experience:
Dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Neemt u deze alstublieft mee op de dag van uw experience. (Europees rijbewijs)
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs 79,00 €
  • Aantal:

Hummer H1 rijden ON&OFF-road (30 min): Alternative products

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Balloon flight in Flanders Une expérience vraiment incroyable, 3 ans que je voulais le faire, on me l'a offert et je ne l'ai pas regretté. Patrick

Onze partners
   
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau idee, Hummer H1 rijden ON&OFF-road (30 min)?..