Winkelwagen

Hummer H1 ON&OFF Road (10 min)

Beleef een onvergetelijke rit met deze Hummer H1 zowel on als off road! Scheur over hellingen, door modder en water en beleef de kracht van de Hummer H1. U rijd eerst over de normale weg om te kunnen wennen aan de auto, daarna bent u klaar voor het ruige terrein! Tijdens de rit zal een instructeur u de nodige tips geven zodat u optimaal kunt genieten van deze off road experience!

Wacht niet langer en boek deze onvergetelijke ervaring voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
  • Onze prijs 34,90 €
  • Aantal:
Hummer H1 ON&OFF Road (10 min)

Hummer H1 ON&OFF Road (10 min):  

Uw experience

Altijd al eens in een echte Hummer willen rijden? Dan is dit uw kans! Ervaar zelf hoe het is om in deze terreinwagen te rijden. Dat is nog niet eenvoudig, zoals u zult merken tijdens deze Hummer H1 experience. Tijdens deze experience mag u zelf rijden in de Hummer H1. Een instructeur zal u begeleiden tijdens uw rit en u de nodige tips geven zodat u optimaal kunt genieten van deze experience! 

Uw experience begint met een korte uitleg op de locatie, over de specificaties van de hummer H1 en de gelegenheid om foto's te maken. Daarna begint uw rit op de openbare weg zodat u gewend kunt raken aan de grootte en de kracht van de auto. Nadat u gewend bent geraakt aan de hummer is het eindelijk tijd voor u om het ruige terrein op te gaan en de Hummer H1 zelf volledig uit te testen! De 6.6 liter V8 motor en 300pk zorgen ervoor dat u alle obstakels overwint! 


Belangrijke informatie

Voor deze Hummer H1 experience:
- Dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. Neemt u deze alstublieft mee op de dag van uw experience. (Europees rijbewijs)
- Geldt een minimale leeftijd van 18 jaar 
 

Het weer

De Hummer H1 experience is niet afhankelijk van het weer. Regen en modder vormen een nog grotere uitdaging tijdens deze experience! 
 

Duur van de experience

Deze Hummer h1 experience duurt ongeveer 10 minuten. Houdt u er rekening mee dat u minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn en dat uw experience soms kan uitlopen.
 

U en hoeveel anderen

Deze Hummer H1 experience is voor 1 persoon. U mag echter wel 2 passagiers kosteloos mee nemen!
 

Toeschouwers

Toeschouwers zijn welkom en kunnen de Hummer experience gedeeltelijk bekijken. Neem gerust uw vrienden, familie, kennissen of andere toeschouwers mee zodat ook zij kunnen meegenieten van deze off road experience!
 

Kleding

Wij adviseren u om voor deze experience prettig zittende vrijetijdskleding mee te nemen, let u hierbij ook op de weersverwachtingen.  

Beschikbaarheid

In Turnhout is deze Hummer experience het gehele jaar iedere dag beschikbaar.

U dient minimaal 2 weken van te voren deze experience te reserveren. Bij de reservering zal u worden gevraagd om 3 voorkeursdata door te geven en wordt u gevraagd of u in de ochtend of in de middag wilt deelnemen aan deze experience.

Controleert u alstublieft de beschikbaarheid van deze Hummer H1 experience op de website. U vindt de beschikbaarheid door bij de experience, op de website, op de beschikbaarheidsknop te drukken. U kunt ook onze klantenservice bellen voor de actuele informatie. 

Deze ervaring is niet beschikbaar in het weekend tijdens de zomer
 

Locaties

Deze experience is beschikbaar in Turnhout (België).
 

Code : BEILSHUMH110

Hummer H1 ON&OFF Road (10 min):

Zie locaties

Hummer H1 ON&OFF Road (10 min): Beschikbaarheid

Locatie
- Turnhout: iedere dag beschikbaar gedurende het gehele jaar

Deze ervaring is niet beschikbaar in het weekend tijdens de zomer

Hummer H1 ON&OFF Road (10 min): Fun Facts

De Hummer vindt zijn oorsprong in Amerika. Het Amerikaanse leger wilde het voertuigenpark vernieuwen en had daarbij tevens de bedoeling om verschillende voertuigen te combineren tot één algemeen inzetbaar terreinvoertuig. Dit algemeen terreinvoertuig diende voor verschillende doeleinden gebruikt te worden.

De Hummer werd pas verkrijgbaar voor particulieren in 1991, toen bekend werd gemaakt dat de Hummer weldra door particulieren kon worden gekocht. Deze particulieren bestonden voornamelijk uit de rijken der aarden, aangezien die zich niet druk hoefden te maken over de brandstofkosten of de te kleine parkeerplaatsen. Een Hummer kon slechts 4.5 kilometer rijden op 1 liter diesel en was meer dan 4.5 meter lang.
Beleef nu zelf hoe het is om in zo'n beest van een wagen te rijden met deze Hummer experience!

Hummer H1 ON&OFF Road (10 min): Not sure yet

Hummer H1 ON&OFF Road (10 min): Voowaarden

Voor deze Hummer H1 experience:
- Dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. Neemt u deze alstublieft mee op de dag van uw experience. (Europees rijbewijs)
- Geldt een minimale leeftijd van 18 jaar
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs 34,90 €
  • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Introduction to paragliding for two - Belgium Que dire de plus : j'ai adoré !!!! Sylvie Marchad

Onze partners
   
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau idee, Hummer H1 ON&OFF Road (10 min)?..