Winkelwagen

Graafmachine (2 uur) - Duitsland

Internationale experience : Duitsland
U wilt tenminste 15 ton van pure kracht ervaren? Dan kunt u een dag genieten in een baggerpark en in de cockpit zitten van een mobiele graafmachine!
  • Onze prijs 195,00 €
  • Aantal:
Graafmachine (2 uur) - Duitsland

Graafmachine (2 uur) - Duitsland:  

De ervaring

Word de ster van het baggerpark in een 25 tons rupskraan - de baggerwerker van grote bouwplaatsen - of in de cockpit van een mobiele graafmachine met een gewicht van 15 ton! Aan het begin van uw graafmachine belevenis in het gebied van Bamberg wordt u ingelicht over de machines door gekwalificeerde en ervaren personeel die de technologie van een graafmachine door en door kennen. Daarna kunt u de theorie in praktijk brengen en krijgt u zelf een graafmachine waarin u kunt rijden in het gebied van Bamberg! Leer om te gaan met dit zware monster en graaf gaten en maak heuvels. In het baggerpark zal u uw dromen kunnen waarmaken!
Laat een langverwachte jeugddroom uitkomen in deze enorme zandbak en ervaar een ritje in deze enorme bouwmachines.

Belangrijke informatie

Begeleid door een ouder of voogd kan iemand van 14 jaar al in de bouwmachines rijden in het gebied van Bamberg. Houdt u er rekening mee dat u moet betalen voor uw reis naar het park toe en een graafmachine toeslag van twee euro voor het baggerpark.

Weersomstandigheden

Binnen de beschikbare tijd kan altijd worden gebaggerd. Het kan worden uitgesteld bij extreme weersomstandigheden voor veiligheidsredenen.

Duur

Deze belevenis zal ongeveer twee uur duren. Voor of na uw belevenis heeft u voldoende tijd om het gebied van het baggerpark te verkennen.

Deelnemers

Deze belevenis in het Bamberg gebied is voor één persoon.
De introductie van uw graafmachine belevenis kan plaatsvinden in kleinere groepen. De werkelijke tijd van uw bagger belevenis zult u genieten in de cockpit van uw gekozen graafmachine.

Toeschouwers

U bent van harte welkom toeschouwers mee te brengen naar uw bagger activiteit in de regio Bamberg.

Kleding

Voor deze belevenis adviseren wij u om stevige schoenen te dragen en kleding aan te doen dat vies mag worden. Verder zijn er geen specifieke kledingvoorschriften. Als die er zijn dan zullen wij u daarop attenderen voor uw vertrek.

Beschikbaarheid

U kunt genieten van uw rit in het gebied op afspraak elke zaterdag en zondag tussen 10.00 en 18.00 uur. Van Kerstmis tot eind februari is het baggerpark gesloten vanwege de weersomstandigheden. We raden u aan minsten een week van tevoren te reserveren.

Meer informatie

U kunt parkeren in het baggergebied in Bamberg. Naast een echt avontuur te beleven in een bouwmachine kunt u in aanvulling een reis door de geschiedenis van het baggerpark en bouwmachines beleven. Ook is er een tentoonstelling en demonstratie van deze bouwmachines. Er is ook een grote zandbak voor kinderen en een restaurant op het terrein.

Code : DE0084

Graafmachine (2 uur) - Duitsland:

Zie locaties

Graafmachine (2 uur) - Duitsland: Beschikbaarheid

U kunt genieten van uw rit in het gebied op afspraak elke zaterdag en zondag tussen 10.00 en 18.00 uur. Van Kerstmis tot eind februari is het baggerpark gesloten vanwege de weersomstandigheden. We raden u aan minsten een week van tevoren te reserveren.

Graafmachine (2 uur) - Duitsland: Fun Facts

Graafmachine (2 uur) - Duitsland: Not sure yet

Graafmachine (2 uur) - Duitsland: Voowaarden

Begeleid door een ouder of voogd kan iemand van 14 jaar al in de bouwmachines rijden in het gebied van Bamberg. Houdt u er rekening mee dat u moet betalen voor uw reis naar het park toe en een graafmachine toeslag van twee euro voor het baggerpark.
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs 195,00 €
  • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
London Eye & Thames Cruise for Two Petite expérience plutôt simpa pendant mon excursion à Londres. Adri

Onze partners
   
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau idee, Graafmachine (2 uur) - Duitsland?..