Winkelwagen

Floatation sessie en massage voor 2

Internationale experience : Frankrijk

Experience is geldig voor 2 personen


Al eeuwenlang wordt de Dode Zee bezocht vanwege haar helende werking. Met een floatation sessie wordt het effect van de Dode Zee nagebootst. Het 'floaten' is niet alleen heel ontspannend, maar de hoge concentratie zout in het water zuivert ook nog eens je huid!

Tijdens deze floatation experience krijg je een heerlijke floatation sessie met achteraf een ontspannende massage! Deze experience is goed voor je lichaam en je geest want een floatation sessie in combinatie met een massage doet wonderlijke dingen!

De experience is geldig voor twee personen en is dus perfect geschikt als geschenk voor een bruiloft, een koppel of twee heel goede vrienden die nood hebben aan een dageje ontspanning in Parijs!
  • Onze prijs 227,20 €
  • Aantal:
Floatation sessie en massage voor 2

Floatation sessie en massage voor 2 :  

 Uw experience

Bij floating blijf je net zoals in de Dode Zee gewichtloos op het water drijven. Alleen ligt de zoutconcentratie in een floatingbad stukken hoger en wordt het water continu op een aangenaam warme lichaamstemperatuur - een 34,7°C - gehouden. Floating werkt heilzaam op spieren en gewrichten, slaapproblemen, huidaandoeningen en stressgevoeligheid. In de cabine beland je in een fase van totale stressontlading en onthaasting. Letterlijk staat floaten voor flotation REST (Restricted Environmental Stimulation Therapy), een techniek die je brein voor externe prikkels afsluit.

Tijdens uw floatation experience geniet je gedurende 45 minuten van een sessie in een floatation tank. Achteraf krijg je een 30 minuten durende masaage. De combinatie floatation en massage doen wonderen voor je spieren, huid en geest.

Belangrijke informatie

Een floatation sessie is verboden als je grote wonden hebt, onder invloed bent van alcohol of drugs bent of je menstruaties hebt. Door het zeer hoge zoutgehalte is het aan te raden dat u zich 3 uur voor het floaten niet scheert (voor de heren) of onthaart (voor de dames) Wij raden aan van tevoren slechts een lichte maaltijd te gebruiken. 

Duur

De floatation sessie duurt 45 minuten en de massage duurt ongveer 30 minuten

Aantal deelnemers

De experience is geldig voor 2 personen.

Toeschouwers

Er zijn, helaas geen toeschouwers toegelaten voor deze experience

Kleding

Floaten doe je in principe zonder badkledij maar indien nodig mag je jouw badkledij aanhouden.

Beschikbaarheid

De experience is heel het jaar geldig maar vraag steeds na bij onze klantenservice of jouw datum nog vrij is.

Locatie

Rueil Malmaison, Hauts-de-Seine (92) - Dichtbij Parijs

 

Code : FRCOCOMASS2

Floatation sessie en massage voor 2 :

Zie locaties

Floatation sessie en massage voor 2 : Beschikbaarheid

Floatation sessie en massage voor 2 : Fun Facts

floatingtherapie zag het levenslicht in Amerika tijdens de jaren '50; aanvankelijk was het bedoeld om creativiteit bij jazzmusici te verhogen. Pas later werd de therapie uitgebreid naar een onthaastingstechniek. In de floatingcabine ontstaat er een natuurlijke ontspanningsmodus: de stress drijft uit je weg, je hartslag en hersenfrequentie dalen, je bloeddruk en spierspanning zakken. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het ontspanningsniveau dat je tijdens een floatingsessie haalt vergelijkbaar is met de REM-slaap, en bij sommige mensen zelfs meer effect heeft dan een nachtje slapen waar deze REM-fase niet wordt bereikt. Tijdens de laatste twintig minuten gaan de hersengolven over van Bèta of Alpha naar Theta, een toestand van extreme rust die je ook ervaart net vóór je in slaap valt. Voor vele sporters, zoals een Carl Lewis en voetballers van Manchester United, behoort floating tot een vast onderdeel van hun trainingsprogramma.

Floatation sessie en massage voor 2 : Not sure yet

Floatation sessie en massage voor 2 : Voowaarden

Het is verboden om een floatation sessie te doen als je grote wonden hebt, onder invloed bent van alcohol of drugs en je menstruaties hebt. Door het zeer hoge zoutgehalte is het aan te raden dat u zich 3 uur voor het floaten niet scheert (voor de heren) of onthaart (voor de dames) Wij raden aan van tevoren slechts een lichte maaltijd te gebruiken.
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs 227,20 €
  • Aantal:

Floatation sessie en massage voor 2 : Alternative products

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Gliding in Belgium Une expérience que l'on a pas souvent l'occasion de réaliser mais qui est tout simplement géniale. Une vue splendide depuis le planeur. Richard V.

Onze partners
   
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau idee, Floatation sessie en massage voor 2 ?..