Winkelwagen

Bungeejump België

Heeft u altijd al eens van een hoogte de diepte in willen springen? Dan heeft Golden Moments de oplossing voor u. Wij bieden u het Golden Pack aan met een bungee jump van wel 20 meter hoogte!

Naast de bungee jump krijgt u ook de kans om vier andere unieke jumps te ervaren. U kan vanop 8 meter hoogte in een reusachtige matras springen, een jungle jump ervaren op 15 meter hooge, tot 17 meter in de lucht schieten met onze space jump en genieten van een 320m durende Death Ride met bochten van 360°!

Kortom u krijgt vijf experiences voor de prijs van 1! Wacht niet langer en boek nu deze onvergetelijke ervaring voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!

Klik hier voor enkel de bungeejump .
  • Onze prijs 70,00 €
  • Aantal:
Bungee Jump Wavre

Bungeejump België:  

De belevenis

Bij deze experience krijgt u de kans om maar liefst vijf jumps te ervaren:

  1. Bungee jump: Eerst even een kleine velligheidsbriefing en dan krijgt u de kans om een bungee jump van 20 meter hoogte te maken!
  2. Space jump: Deze jumps is een omgekeerde bungee jump. U wordt vastgemaakt aan de grond en de elastieken worden hard aangespannen. Dan laat men u los en vliegt u tot 17 meter de lucht in. U krijgt ook de kans om salto's te doen.
  3. Jungle jump: Spring zoals een stuntman in een gigantisch opblaasbare matras van 100m2. Begin met een sprong van 5 meter en ga dan door met een sprong van 8 meter. Dit komt uit de bioskoopwereld en werd overgenomen door de extreme sporten. Aventure Parc maakt dit duikgevoel beleefbaar voor iedereen.
  4. Tower Jump: Beleef een vrije val van maar liefst 20 meter hoog! 
  5. Forest Jump: Spring zoals een stuntman! 

Belangrijke informatie

De bungee jump is beschikbaar voor personen vanaf 14 jaar, minderjarigen dienen toestemming van de ouders of voogden te hebben. Uw gewicht dient tussen de 40 en 100 kg te zijn.
De Forest Jump kan vanaf 4 jaar en de overige jumps vanaf 10 jaar. 

Het weer

In het geval van storm zal deze experience afgelast worden en verplaatst worden naar een andere datum. Neemt u daarom de dag voor de experience contact op met de locatie.

Duur van de experience

Deze experience duurt ongeveer 2,5 uur.

U en hoeveel anderen

De prijs van deze experience is geldig voor 1 persoon. U kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om meerdere vouchers te bestellen.

Toeschouwers

Het is mogelijk om toeschouwers mee te brengen, deze dienen wel een toeslag van 2 euro te betalen.

Kleding

U wordt aangeraden om bij deze experience geschikte klimschoenen te dragen en prettig zittende kleding waar u zich vrij in kunt bewegen.

Beschikbaarheid

Het park is geopend in de weekenden vanaf 18 maart  tot en met 19 november in het jaar 2017 Daarnaast is het ook geopend in de schoolvakantie en op feestdagen.

Locatie

Wavre, Belgie

Code : BEAV002

Bungeejump België:

Zie locaties

Bungeejump België: Beschikbaarheid

Bungeejump België: Fun Facts

Bungeejump België: Not sure yet

Bungeejump België: Voowaarden

De bungee jump is beschikbaar voor personen vanaf 14 jaar, minderjarigen dienen toestemming van de ouders te hebben. Uw gewicht dient tussen de 40 en 100 kg te zijn. De Forest Jump kan vanaf 4 jaar en de overige jumps vanaf 10 jaar.
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs 70,00 €
  • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Introduction to paragliding for two - Belgium Que dire de plus : j'ai adoré !!!! Sylvie Marchad

Onze partners
   
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau idee, Bungeejump België?..